חדשה בפורום

ברודית

New member
חדשה בפורום

לבנות הפורום שלום רב זמן רב אני מעיינת בפורום והיום החלטתי להצתרף לפני כשבועיים עברתי לידה בשבוע 25 לאחר שהתגלה פגם קשה בלב וביידים של התינוקת הקטנה שלי הלידה היתה ארוכה וקשה והפרידה מהעוברית הקטנה הזאת היתה עוד יותר קשה יש לי בבית שני בנות בריאות ומקסימות ובעל שמשתדל לתמוך שאלתי איך ממשיכים מפה הלאה?????????????????????????????????????????????????

sivanori

New member
ממשיכים. (ארוך ....)

ברוך הבא עצוב לך מאיתנו. כל חברה חדשה בפורום זה כאב לב עמוק לכולם וצער על אובדן חדש שנוצר. הדבר הראשון שאת צריכה להפנים זה שעשית את הדבר הנכון והאחראי לתינוקת שלך בתור אמא שלה. הרי בדיוק בשביל זה עושים בדיקות. לא בשביל לעשות וי, אלא בשביל לגלות אם הילדים שלנו בריאים או לא, ולנהוג בהתאם. ולכן, כאשר גיליתם שהילדה שלכם חולה, עשיתם את הדבר הנכון בשבילה. דבר נוסף - נותנים לעשצמכם זמן לבכות ולהתאבל על האובדן. אנחנו נסענו לרודוס ישר אחרי הלוויה של הבן שלנו ובכיתי במשך ימים. הניתוק עשה את האבן קצת יותר קלה לטיפול. במיוחד אם יש ילדים בבית וקצת מעמידים פנים בגללם. לי תמיד עוזרות החלטות. אז קבלנו החלטה שאחרי פרק זמן מסויים (אני הייתי צריכה לסיים את התואר) ננסה שוב. וכשהזמן הגיע, יחד איתו הגיעה הבשלות הנפשית לנסות שוב. והפעם אצלנו זה נגמר בשלום. בהסטריה, אבל בשלום. שאלה רלוונטית בנושא הזה היא האם עשו בירור למה זה קרה. שווה לחכות עד שהבירור יגמר, כדי שיהיו כל הפרטים, אם ישנם כאלה. תחזיקי מעמד, תרשי לך לבכות ולצעוק. קרה לך משהו נורא ומותר לך קצת לרחם על עצמך, אבל אז צריך לצאת מזה. קבלי
! רק דברים טובים.

ברודית

New member
עדיין מחכים לתשובה

sivanori קודם כל תודה על המילים החמומות וההתיחסות בקשר לברור עדיין לא קיבלנו תשובה מהמכון הגנטי אנו ממתינים. האבל עדיין בעיצומו וכשהבנות בבית אין המון זמן להתאבל ובקשר לנסיעה זה בהחלט בתיכנון שלנו ובקשר לנסיון להרות שוב היום אני מרגישה שזה רחוק ממני אלפי שנות אור הפחד גדול ומאיים מדי בכל אופן אני משתדלת לקחת כל יום בנפרד ולהמשיך הלאה

karen01

New member
לאט ובזהירות...

הי אירית, אם תקראי אחורה, תראי שכמה שהמצב שלך נראה לך מופרע ולא נורמלי, אז מה שאת מתארת הוא הכי נורמלי בעולם... הקריסה הטוטלית של כל מה שחשבת שהולך לקרות (כי הרי לכולם זה הולך קל) יכולה לפרק גם את היציב באדם. ואחרי קריסה שכזו לוקח זמן להתאושש, אבל זה אפשרי וזה קורה. לכל אחד יש את הדרכים שלו למעלה מהבור הזה, כשהקוים המשותפים הם עיבוד האבל והכלתו, עד שמצליחים למצוא את האור. מצטערת שיצא לי קצת טכני - איכשהו המלים לא ממש באות לי, אבל הן מופיעות כאן בפורום בהרבה הודעות. מה שבטוח הוא שפה יבינו אותך, ויעזרו לך דרך המשברים והטירוף של הדרך הארוכה הזו.

למעלה