חדשה בפורום..

sivi massivi

New member
חדשה בפורום..

אז ככה, שמי סיוון ואני מאוד מאוד אוהבת לקים.אממה?מצבי הכלכלי לא מאפשר לי להוציא 70 שקלים על לק. שרשרתי לאחת ההודעות של מנהלת הפורום לגבי לק שהיא קנתה, ואני אשמח עם תעזרו לי למצוא את הגוון הזה בארץ (אין ויזה..רק מזומן). מעבר לכך, אשמח לקבל כל טיפש אפשרי לטיפוח הציפורניים והידיים - האם ישנם מסיכות או פילינגים שאתן קונות/מכינות לבד? אתם משתמשות בדוחף עור? בקיצור, אשמח לכל מידע.. פורום מקסים יש לכן!

sivi massivi

New member
שם הדגם שמנהל הפורום קנתה

CND - Plumville‬ ..אני חייבת למצוא גוון כזה בארץ.מטריף חושים... לילה/יום מהמם לכולכם

Ultra marine

New member
לקים בסגנון הזה אל תמצאי במחיר "סביר" בארץ

(פחות מ 50 ש"ח בטח שלא) אבל ישנן מספיק חברות כאן בארץ עם צבעים מהממים. אם את פחות בררנית מבחינת רעלים בלקים אז יש לך את שיק, לייף WOW וחברות שונות אחרות שנמכרות במחירים מצחיקים (5-10 ש"ח) ואם את יותר בררנית ברעלים את יכולה ללכת על אורלי שבמבצעים אפשר למצוא אותם ב 20 ש"ח.

sivi massivi

New member
לגבי הגוון..

ראשית כל, אני מרוצה מאוד מהלקים של שיק. האם ידוע לך מספר גוון שקרוב למה שאני מחפשת (מה שמנהלת הפורום פרסמה?)

צונית

New member
באמת??

אני אף פעם לא מוצאת אותו!!

צונית

New member
ללייף, המותג של הסופר פארם

יש גוון דומה. יש להם את 246 ו264, שניהם בגווני "ברי" כמו שקוראים לזה. אני די סגורה על זה ש264 דומה יותר אבל אל תתפסי אותי במילה. לי יש את 246 שהוא קצת יותר לכיוון הסגול אך עדיין מהמם ביותר.

sivi massivi

New member
תודה רבה..

ועכשיו עוד כמה שאלות.. אתן מורחות שכבה אחת או שתיים? ומעל הלק, מורחים עוד משהו? <בורות מביכה>

Marble Arch

New member
זה משתנה,

בדרך כלל אני מורחת שתי שכבות, אבל לפעמים יש לקים ממש טובים ואטומים שגם שכבה אחת מחזיקה לי. מעל הלק אני מורחת שכבת הגנה, שבדרך כלל היא גם עוזרת לייבוש מהיר.

למעלה