חדשה בפורום ^^

Barlowen

New member
חדשה בפורום ^^

טוב אז ככה,אני היצטרפתי לפני בערך חודשיים לפורום אבל לא עשיתי הודעת הכרות רישמית, אז החלטתי לעשות אחת :) אז ככה שמי עדי ואני בת 19 אני לא הייתי מעריצה של טייק דאת בשנות ה-90 מאחר והייתי ילדה קטנה... התחלתי להעריץ את טייק דאת כששמעתי לראשונה את The Flood (כן,אני לא מעריצה אותם הרבה זמן...) בכל מיקרה אשמח להכיר [[=

י ע ל י ש

New member
ברוכה הבאה..

ושאלה ברשותך
כתבת שהתחלת להעריץ אותם מאז ששמעת את the flood. איפה שמעת אותו? כי להתרשמותי בקושי הוא הושמע כאן בארץ, ונראה לי רק מי שמכיר את הלהקה ידע לשמוע אותו.. בלי קשר... נעים להכיר
אני יעל..

וול עדי ברוכה הבאה

מגניב לאללה שהשיר שגרם לך להתחבר הוא פלוד. מעניין אותי אם יצא לך לשמוע את החומר הישן של שנות ה 90 מה את חושבת עליו ? ומה את חושבת על האלבומים הקודמים אם יצא לך לשמוע ,הכוונה לביוטיפול וורלד ולקרקס .. בכל אופן תרגישי חופשי לשתף פה
(אגב אני מורי נעימאוד|לוחצת יד|)

Barlowen

New member
הממ...

יצא לי לשמוע כמה שירים משנות ה90 כי אחותי הגדולה גם הייתה מעריצה שלהם אז יצא לי לשמוע הכי הרבה את Back for good ואת Babe גם כשגדלתי,כי היה לה קשה מאוד להיתגבר על הפירוק... בכל מקרה בזמנו לא ממש היתלהבתי מהם,כי אהבתי יותר את East 17 בדיעבד כשאני חושבת על זה,אני לא מאמינה שאהבתי להקת ראפ,אבל לא משנה,אני חושבת שהאלבומים הקודמים היו מדהימים ובכללי אפילו שקרקס יותר טוב מפורגרס(למרות שאני מתה גם על פרוגרס...)

orlyshka1

New member
נעים מאד עדי!

רוצה לברך אותך, עשית את הבחירה הנכונה בכך שדווקא על טט נדלקת.... ואני מאד אוביקטיבית, כן? ברוכים הבאים לפורום!

ברוכה הבאה

זה ממש נחמד לדעת שגם היום בנות מצטרפות לטעם הטוב של הפורום הזה במוסיקה
אחותי אני כבר לא דואגת לך את תסתדרי בחיים

מבחינתנו את כבר מזמן חלק מאיתנו../images/Emo24.gif

אבל בכל זאת שיהיה רשמי- ברוכה המצטרפת
נעים להכיר! אני הילה
מה אחותך חושבת על ההערצה שלך?? היא כבר לא בקטע שלהם? זה מגניב שאת מעריצת בארלו- אואן, האם גם מביניהם יש פייבוריט? חחח גם אחותי הייתה (ועודנה) מעריצה משנות התשעים רק שאני הייתי (ועודני) מעריצה גם שלה אז כמובן שנגררתי אחריה להערצה... (שירי הכל בגללך
) המשך התמכרות מהנה

Barlowen

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נעים להכיר הילה :) אחותי אמרה שהיא ידעה שמתישהו אני יגרר להערצה לטייק דאת,אני מניחה שהיא שמחה D: היא אכן עדיין בקטע שלהם אולי אפילו יותר מימני אבל היא משוטטת לה בפורום באתר הרישמי... דווקא יש לי פייבוריט מבין מארק וגארי,וזה גארי ^^ ותודה,ההיתמכרות מהנה יותר ממה שציפיתי חחח

למעלה