חדשה בפורום :)

z01234

New member
חדשה בפורום :)

היי לכולם, אני חדשה בפורום,שמחתי לגלות שיש פורום של HG בתפוז
קראתי את שני הספרים הראשונים בסדרה...ולפני כמה ימים קיבלתי מחברה את השלישי,באנגלית. (moking gay) שמעתי הרבה מאוד אנשים שאמרו שהספר השלישי ממש לא טוב והוא הרס להם את הסדרה... מה אתם אומרים? כדאי לקרוא,או להשאיר את שני הספרים כמדהימים כמו שהם? דרך אגב,אני מתרגשת בטירוף לקראת הסרט,שיצא כבר! מישהו יודע מתי התאריך יציאה שלו בישראל? אני יודעת שבארה,ב זה ב-23.3

Billy Shirs

New member
ברוכה הבאה

לדעתי כדאי לך לקרוא למרות הכל. יש בו חלקים שהם דווקא לא כל כך נוראיים ולמרות שהוא די מאכזב, את עדיין רוצה לדעת איך זה יסתיים, לא? חבל להפסיק באמצע...

N o R i K o

New member
היוש!

את מוזמנת לספר לנו מי את, בת כמה ומאיפה, אילו דמויות אהבת, באיזה טים את וכל היוצ"ב
אני נוי בת 20 שנשמעת בת 14 ויותר משמחה לקבל לכאן חדשדשים
לגבי השלישי- שמעי, אני מאוד אהבתי את רובו ואת מימד העלילה שנפתח בו- ואז מגיע הסוף שלו ו... כן, אין לי מה לומר לטובתו
אבל אני יודעת שבאופן אישי לא הייתי מוותרת עליו. כמו ששיר אמרה, אני אוהבת את הסדרה ורוצה לדעת איך נגמרת
ולגבי הסרט- אנחנו בארץ הרווחנו והוא יוצא יום לפני, ב-22. אם תשאלו אותי, יש סיכוי אפילו להקרנת בכורה ב-21
כך או כך אנחנו עושים כאן קאונטדאון נרגש, היום למשל נותרו 47 יום

z01234

New member
נראה לי שאני אקרא,לסיים את הסדרה,כמו שאמרתן

נו טוב...אם אתן ממש מתעקשות שאני אקרא..
טוב,אז אני זוהר,עוד 17 ימים בת 16 (כן כן,גם לי יש קאונטדאון משלי..),בדיוק ביום הראשון של הטיול השנתי
נראה לי שאני אתחיל לקרוא,אם יהיה גרוע-אני אפסיק.(למרות שאם חושבים על זה באמת,אני לא אפסיק..) באמת שזה 46 ימים יותר מדי

N o R i K o

New member
הו, בחורה כלבבי

(די די טים פיטה, אתן יודעות שאני אוהבת גם אתכן
אם לא, למה שאני אכתוב לכן 22 עמודי וורד?
) קריאה מהנה! עד כמה שזה אפשרי
רק שימי לב לחוקי הספויילרים
את התלקחות מסמנים ב-CF ואת עורבני חקיין ב-MJ

noa1510

New member
שאלווום!
ברוכה הבאה!

על השנייה שראיתי את ה"Z" בשם משתמש שלך ידעתי שקוראים לך זוהר
מתה על השם הזה, אגב
ברוכה הבאה! אני נועה, בת 13
השתלבות נעימה!

z01234

New member
תודה רבה!

אוהבת את זה שאת אוהבת את השם שלי
אוהבת את השם נועה
אגב,את במקרה מוכרת לי מפורום כמעט מלאכים (לשעבר..)? חח גם שם הייתי סמויה קצת זמן

noa1510

New member
כן! אוי,
מה הסגיר אותי?

הכינוי, או התוכי? אגב, עדיין קוראים לו קמי על שם קמילו!
"אוהבת שאת אוהבת" אהבתי

Ayelet 363

New member
היי!
ברוכה הבאה!

נעים להכיר אותך. אני איילת, בת 19. ברוכה הבאה לפורום!

למעלה