חדשה בפורום:)

ליליני84

New member
חדשה בפורום:)

הסיפור שלי התחיל לפני כ-6 שנים בגיל 12, כאשר התחלתי לחוש בכאבי בירכיים חזקים וכן כאבים בפרקי הידיים, ובתור רקדנית שהשתתפה בכל כך הרבה חוגים, העניין עמד בראש מעייני לפתור את בעיית הפרקים לשם המשך תפקודי בחוגים השונים. לאחר בדיקות דם מרובות אבחנו אצלי את מחלת הלופוס. עד השנה האחרונה לא חשתי את המחלה באמת, כלומר היא הייתה מעין "רדומה", ולא הפריעה לי כלל לנהל חיי מתבגרת רגילים ופעילים. אך בשנה האחרונה חלה אצלי התלקחות במחלה והתאשפזתי לא מעט פעמים לטווחי זמן ארוכים, ואף הגעתי לטיפול נמרץ. כרגע המצב השתפר והתאזן הבעיה היא הנזק שנגרם לתעודת הבגרות שלי בעקבות ההחמרה במצבי, ובתור תלמידה חנונית ופרפקציוניסטית נקלעתי למצב נפשי לא קל שכן אינני מסוגלת להשלים עם העובדה שאני לא כמו כולם אסיים עם כל בגרויותיי, ואצטרך להשלים לא מעט בעקבות הבגרויות שפספסתי במהלך האישפוז. בסופו של דבר אני מבינה שעליי ללמוד להשלים עם המצב, ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. אני שמחה שהגעתי לפורום הזה וגיליתי אנשים שמרגישים בדיוק כמוני זה בהחלט מעודד.

ל3

New member
הי לי ברוכה הבאה

מצטערת לשמוע על מה שעברת בהחלט לא קל ובטח שלא לעבור "תיק שכזה" בגיל כמו שלך אבל החיים שלך לא נעצרו או יעצרו ואת זה אני רוצה שתזכרי תמיד
. נכון שאנחנו צריכות להשלים עם זה שלפעמים צריך לעצור הכל ושנכפה אלינו לדחות דברים אבל זה רק לדחות וזה לא אומר שהם לא יגיעו בסוף. הרבה פעמים דווקא הדברים שקשה לנו להשיג ובסוף אנחנו מצליחים בהם גורמים לנו להעריך אותם הרבה יותר.
אני מאוד שמחה לשמוע שאת ברמסיה מה שאומר שאת תאספי את הכוחות מחדש ודווקא בגלל כוח הרצון שלך את תשיגי את תעודת הבגרות, נכון אולי לא בדרך שציפית ורצית אבל הרי מה חשוב זו התוצאה הסופית

אני מאוד שמחה שהצטרפת אלינו כי כפי שרשמת, אנחנו פה מבינות בהחלט את כל הקשיים והתסכולים שאנו מתמודדות איתן ביום יום וגם יודעות באמת להעריך את החצי כוס מלאה. מאחלת לך מכל הלב שהרמסייה תמשך ותמשך ותמשך ושתרגישי טוב ותצליחי להשלים את כל הבגריות- בקצבצ שלך ועם כוח ההתמדה שלך
מאמינה בך ומצפה לראות אותך פה איתנו. תמשיכי לעדכן והמון בהצלחה

למעלה