חדשה בפורום שלום לכולם מזה זמן שאני משקיפה מהצד, ועכשיו החלטתי להצטרף. שיהיה לכולם יום נפלא!
C chayah New member 19/5/13 #1 חדשה בפורום שלום לכולם מזה זמן שאני משקיפה מהצד, ועכשיו החלטתי להצטרף. שיהיה לכולם יום נפלא!
C chayah New member 19/5/13 #2 משעמם כאן? פעם בכמה זמן אתם נכנסים לפורום? ואולי יש נושאים מעניינים יותר מאך ורק "מה מתבשל לשבת או לחג"...?
משעמם כאן? פעם בכמה זמן אתם נכנסים לפורום? ואולי יש נושאים מעניינים יותר מאך ורק "מה מתבשל לשבת או לחג"...?
ד דה קומבינה New member 19/5/13 #12 שבוע טוב גם אני חדש פה אז מה אתם אומרים?איך היה החג והשבת?מי בדק עצמו במשקל?ומי שבר אותו?בקיצור שתפו. חיה אמרת שיש לך הרבה נושאים מעניינים ,נשמח להתעניין. ואבן העזר אתה בכלל לא ניראה חדש פה
שבוע טוב גם אני חדש פה אז מה אתם אומרים?איך היה החג והשבת?מי בדק עצמו במשקל?ומי שבר אותו?בקיצור שתפו. חיה אמרת שיש לך הרבה נושאים מעניינים ,נשמח להתעניין. ואבן העזר אתה בכלל לא ניראה חדש פה
נ נפעם מחדש New member 22/5/13 #22 נכון קצת סקס לא יזיק קצת שיחות מחיי הנשואים קצת על כל מה שעובר בזוגיות
C chayah New member 19/5/13 #4 ברוך הבא אני רואה שאתה ירושלמי כמוני... אם כי אני ירושלמית די חדשה. אולי תעיר את החבר'ה שכנראה ממשיכים את מנוחת השבת
ברוך הבא אני רואה שאתה ירושלמי כמוני... אם כי אני ירושלמית די חדשה. אולי תעיר את החבר'ה שכנראה ממשיכים את מנוחת השבת
א אבן העזר New member 19/5/13 #5 האמת אני לא ירושלמי אני גר ליד ירושלים - בישוב "כוכב מיעקוב" (ישוב של "דתיים לייט" ו"חרדים לאומיים = חרדלי"ם) בקשר לתנומת הפורום, את עוברת על "גזל שינה" אם את רוצה לבצע השכמה
האמת אני לא ירושלמי אני גר ליד ירושלים - בישוב "כוכב מיעקוב" (ישוב של "דתיים לייט" ו"חרדים לאומיים = חרדלי"ם) בקשר לתנומת הפורום, את עוברת על "גזל שינה" אם את רוצה לבצע השכמה
C chayah New member 19/5/13 #6 יש מלך בישראל?? מנהלת הפורום מבקרת כאן פעם-פעמיים בשבוע, אז אני באמת לא גוזלת שינה של אף אחד\אחת
ש שוקו בת New member 20/5/13 #13 למנהלת הפורום לא היה מחשב עד רגע זה!!!! והיא נוהגת לבקר כאן בדרך כלל בכל יום!!!