חדשה בפורום

במץ

New member
חדשה בפורום

היי לפורום מקסים,אמא שלי נפטרה כשהייתי בת 4.5 מדום לב, מוות פתאומי.אין לי אחים ואחיות, גדלתי עם אבא משקיען ואוהב שקרוב אלי מאוד ואנחנו מתראים יום יום.לא הייתה לי דמות נשית מאמצת, שכנה או דודה שליוו אתי. זה מצחיק, אבל למדתי הרבה על נשיות מסרטים וספרים.המוות והאובדן לא היו לי קשים ולא חייתי בצילם כל השנים, אני מניחה כי גדלתי בצמר גפן עם חברות טובות והרבה פינוק.האבל האמיתי והגדול התחיל כשהייתי בת 25, כשהתארסתי. במקום לשמוח, שקעתי בדיכאון עמוק.פתאום תהום ענקית נפערה לנגד עיני. כאילו הבנתי פתאום מה קרה. מה גודל ההפסד.אני נשואה באושר 5 שנים ואמא לשתי בנות מתוקות.הגדולה שלי בקרוב תהיה בת 4.5, הגיל בו התיימתי, הפחד שאשאיר אותן לבד אוחז בי ולא מרפה.מוזר אבל אני לא מכירה אף אחת שאיבדה אם. אין לי עם לחלוק את הכאב.אני לא רוצה להכביד על בעלי עם שיחות כה קשות, מה שגם, הוא לא יוכל האמת להבין.האם זה נכון ללכת לטיפול פסיכולוגי? האובדן קרה לפני 26 שנים.תודה מראש,לילה טוב:)

במץ

New member
סליחה על הבלגן בכתב

משום מה האייפד ביטל את השורות החדשות ושם את כל הטקסט בפסקה אחת.

אשבל1

New member
היי במץ

לדעתי תמיד כשהדברים מציפים ויש תחושה שצריך לעבד את הדברים זה נכון ללכת לפסיכולוג, יחד עם זאת אני רוצה מאוד, מאוד להמליץ לך לקרוא את הספר של הופ אדלמן : " אמהות ללא אם " , אני חושבת ששם תראי כמה הרגשות, הפחדים והחרדות הם דבר שמאפיין רבות מהנשים שאימן נפטרה ,
והנה כאן תוכלי לקרוא על הספר [URL]http://www.text.org.il/index.php?book=0704115[/URL]

אביטלי28

New member
קראתי את הודעתך ואני מזדהה

עם אותם הפחדים שלך.
אימי נפטרה כשהייתה בסך הכל בת 45 ואני הייתי בת 17 .
היום אני אמא לילד בן שנתיים ואין ספק שלהיות אמא -ללא אמא ,זה סיפור אחר לגמרי
הרבה יותר מורכב וטעון

למעלה