חדשה בפורום

liv15

New member
חדשה בפורום

הי,
אני חדשה בפורום.
כבר כמה שנים אני בלי זוגיות ואין לי שום דחף לכך.
כמו כן- מרגישה שאין לי שום רצונות מיניים .
רק עכשיו הבנתי שכנראה אני א- מינית.
אנשים מסביבי לא מבינים איך אני לא רוצה שום בן זוג
בעיניהם- כול האנושות הם יצורים מיניים, ומי שלא- כנראה סובל מהפרעה נפשית.
בעבר היו לי מערכות יחסים, אבל אף פעם לא ארוכות ותמיד הרגשתי מאולצת.
זו הסיבה גם שאין לי שום כוונה להתחתן.
האם זה נורמאלי לא לרצות מין ולא זוגיות?

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום

בוודאי שזה נורמלי לא לרצות מין וזוגיות. רובנו כאן לא מעוניינים במין ויש כאלה שגם לא בזוגיות, למרות שרוב הא-מיניים/ות כן רוצים זוגיות א-מינית.

אנשים מסביבך לא מבינים את מה שאת מרגישה כי הם לא מודעים לעניין. כולנו כאן חווינו ועודנו חווים דברים דומים מהסביבה שלנו, כך שאנחנו מכירים היטב את התגובות הלא מחמיאות והיחס החברתי למה שאנחנו רוצים ומעדיפים בחיים.

אם גילית את הנושא הא-מיני לאחרונה, אנחנו שמחים שאת משתפת אותנו בתחושותייך כאן ואם תרצי לקרוא על א-מיניות את הדברים החשובים, את מוזמנת כאן בפורום, בקישורים, מאמרים וכמובן להמשיך ולשאול אותנו, אנחנו כאן ומוכנים לעזור תמיד, שיהיה בהצלחה

mymai1986

New member
ברוכה הבאה :)

זה בסדר גמור לא לרצות מין ולא לרצות זוגיות. זה מאוד קשה להסביר לסביבה.. אני חושבת שכולנו פה מתמודדים עם זה כל הזמן...
כל עוד את שלמה עם עצמך אז הכל סבבה. אני חושבת שככל שנפתחים יותר ומספרים ומתמודדים עם לדבר על זה עם הסביבה אז הם לאט לאט מקבלים וזה נחמד להיות סביב אנשים שמכירים אותך ומקבלים אותך כמו שאת.
וזו לא הפרעה נפשית, אל תתני להם להוביל אותך לשם - זה שיש קונצנזוס שכולם חייבים זוגיות וחייבים מין, לא אומר שזו בהכרח המציאות (אנחנו יודעים שזה לא)

tomasth

New member
היום מקובל להשתמש במונח הפרעה נפשית על כל דבר שלא אוהבים או

מבינים.
&nbsp
"אנשים מסביבי לא מבינים איך אני לא רוצה שום בן זוג"
תחליפי את האנשים.

למעלה