חדשה בפורום

חדשה בפורום

למשך חודשים ספורים נכנסתי לפורום, ישבתי, קראתי והחכמתי. לא בהכרח לפי הסדר הזה (תנסו אתם לבשל ותוך כדי להגדיל תאריך על מדליה!).
אז לאחר שהשניצלים נשרפו מספר פעמים ונאלצתי לאכול חמאה עם לחם - זו אינה טעות, רציתי להגיד לכולכם היי.
בעצם... לא. רגע, לפני ה"היי" - עשו טובה. בפעם הבאה, כן?? תצלמו שרואים את התאריך יותר טוב! החמאה התייקרה. אוקיי?
מעט לגבי עצמי. זה לא שאני אספנית כפייתית, אני סתם פסיכית עם קבלות.
משנות ה60, 50, 40 וקצת משנות ה30 וה20 וכמה פריטים שחטפתי מהיד של סבתא ז"ל.
רונית

כ חיים

New member
הגעת לחברה טובה!

כולם כאן (רובם לפחות) קצת פסיכים, שרוטים עם קבלות או בלעדיהם, אבל מה אכפת לנו, העיקר שאנחנו נהנים!

ברוכה הבאה!

ז ק ו

New member
גוד לאק לליידי לאק

שני צדיקים בסדום האספנית

הייתי בטוחה שבישראל האנשים יותר חמים מבלונדון.
למרות שהטלוויזיה (עמוסה בריאליטי) כבר לא מצויינת, אך שלכל הפחות האנשים יותר אדיבים.
תודה לכם זקו וחיים! על קבלת הפנים החמימה.

תודה גם למי ששלח לי פרטית ורצה לדעת: 1. מה אני אוספת. 2. כמה פריטים ברשותי. תודה גם לך על קבלת הפנים החמה.
אז לגבי מה שאני אוספת - זה בקרוב.
ולגבי כמה פריטים ברשותי? קשה לאמוד.
מה גם שלאחרונה קיבלתי ירושה, די חולנית של למעלה מ2000 פרטי אספנות (מטבעות, שטרות, מדליות זהב/כסף/ברונזה/פליז, ספרי תורה מ1700 ומעלה, 250 פרוטה ו500 פרוטה כסף, שטרות מיל 1948 ופריטי גטו), ולא. אני לא משתפת היכן אני מתגוררת!
וול, שבוע מצויין לזקו וחיים במיוחד ו... לשאר יושבי הפורום גם כן.

גלעד133

New member
אוסף

אם יש לך באוסף מדליות ומטבעות ישראל שתרצי מידע עליהן, להחליף כפולות, למכור או כל דבר אחר צרי קשר במסר ואשמח לעזור. אני אוהב להתחפר בפריטים האלה ומכיר היטב את הנושא [ישראל בלבד]
גלעד
נ.ב. wellcome to the club

אספן 3

New member
אני אשמח להגיב על הודעות שלך

כל פעם שתעלי נושא או שתגיבי בנושא שיהיה לי מה לומר לגביו.

חן L1

New member
ברוכה הבאה רונית

גם ממני ואני מסכים בגדול עם מה שכתב עידן (גרשונוב).
נשמח לדעת מה את אוספת (אם תעשי זאת בצירוף תמונות מהאוסף נשמח עוד יותר), איך הגעת לאסוף את מה שאת אוספת וכו'
ערב טוב ושבוע טוב.

hadi orr

New member
ליידי. נראה בעתיד אם זה רק לאק או לאקי (עבורך ועבורנו)

נשמח מאוד לארח לך לחברה, לראות מה יש לך. ללמוד ממה שיש לך. ללמד (אם נוכל) על הדברים שיש לך ובעיקר לשמוח מחברתך. נקווה שגם את תשמחי בחברתנו. בהצלחה.

hadi orr

New member
ברוכה הנמצאת וברוכים הנמצאים. בהחלט חזרתי (אתמול אחה"צ)

מנסה להילחם ללא הצלחה בגט לג אבל יודע מנסיון עבר כי לי זה לוקח 7 ימים עד שאני מתאפס על עצמי (כלומר מת לישון ב7 בערב ונרדם מיד ומתעורר ב23:00 ונרדם שוב בשבע בבוקר וכו) ולאשתי (להבדיל ממני) זה לוקח לה בסך הכל שבוע להתאפס.

למעלה