חדשה בפורום
בשורה לקהל הסובלים: קיבלתם תוספת. אותי.
שנים מסתובבת עם זה ולא עלה על דעתי לחפש פורום או קבוצה.
אצלנו, הפיברים, החשיבה והתגובות קצת מושהות
קשה להניח את האצבע על נקודת זמן ולומר: כאן זה התחיל. קל יותר לדבר על מועד האבחנה.
במשך שנים זה היה "דיכאון", "מאניה דיפרסיה", והסמים בהתאם.
הדלקת במפרקי כף היד היא מההריון של הקטן שלי ("הצטברות של נוזלים לוחצת על העצב. זה יעבור אחרי הלידה" אבל זה לא עבר)
חוסר ריכוז, קוצר רוח וכד' - זה שייך למחלקת נוירולוגיה. (בגיל 30 עברתי מוקסו)
את החיבור בין כל הקצוות עשה המלאך שעזב אותנו - ד''ר נעם חרץ זכרו לברכה. אז אני מאובחנת רשמית משהו כמו 8 שנים.
מטופלת כרגע בסימבאלתה ובקונצרטה. התווית הסימבאלתה היא על דיכאון. לא משנה. היו זריקות הקורטיזון לפרקים מדי מס' חודשים אצל ד''ר חרץ.
כעת אני עם כאבי פרקים שלא נותנים תנוחה נורמלית בלילה, וד''ר חרץ איננו...
מכניס אותי לנק' מפנה. את השאלות הממוקדות שלי - נראה לי שאפתח באשכול חדש. אז בינתים שלום, ויום נעים וקל
בשורה לקהל הסובלים: קיבלתם תוספת. אותי.
שנים מסתובבת עם זה ולא עלה על דעתי לחפש פורום או קבוצה.
אצלנו, הפיברים, החשיבה והתגובות קצת מושהות
קשה להניח את האצבע על נקודת זמן ולומר: כאן זה התחיל. קל יותר לדבר על מועד האבחנה.
במשך שנים זה היה "דיכאון", "מאניה דיפרסיה", והסמים בהתאם.
הדלקת במפרקי כף היד היא מההריון של הקטן שלי ("הצטברות של נוזלים לוחצת על העצב. זה יעבור אחרי הלידה" אבל זה לא עבר)
חוסר ריכוז, קוצר רוח וכד' - זה שייך למחלקת נוירולוגיה. (בגיל 30 עברתי מוקסו)
את החיבור בין כל הקצוות עשה המלאך שעזב אותנו - ד''ר נעם חרץ זכרו לברכה. אז אני מאובחנת רשמית משהו כמו 8 שנים.
מטופלת כרגע בסימבאלתה ובקונצרטה. התווית הסימבאלתה היא על דיכאון. לא משנה. היו זריקות הקורטיזון לפרקים מדי מס' חודשים אצל ד''ר חרץ.
כעת אני עם כאבי פרקים שלא נותנים תנוחה נורמלית בלילה, וד''ר חרץ איננו...
מכניס אותי לנק' מפנה. את השאלות הממוקדות שלי - נראה לי שאפתח באשכול חדש. אז בינתים שלום, ויום נעים וקל