חדשה בפורום

6שחף

New member
חדשה בפורום

אני מרחפת לא מעט כאן ומאד נהנת לקרוא אותכם. אני לפני פרוק סופי ומוחלט של מערכת יחסים מורכבת ומבקשת ממכם מעט מנסיונכם. יש לי בן מקסים בן 10,ובמהלך הזמן האחרון שיתפתי אותו בהחלטה על הפרוק והפרדה. הייתי מבקשת מכם מעט טיפים ורעיונות ,מה חשוב? ואיך לדבר עם הילד המקסים כדי להציג נכון את ההליך בכדי שיקבל אותו ויבין אותו הכי טוב שאפשר. ברור לי מאד שעצם הפרדה מאביו יהיה קשה ובודאי כואב,אך אני מחפשת את המילים שהכי פחות יעשו לו נזק ,ללא נקמות ,מלחמות ,או פגיעות. בהמשך אשתף אותכם בשאר הפרטים. תודה ושבת שלום לחברי הפורום המעניין והנחמד הזה. שחף

הכי חשוב

לא לכלך על אבא להסביר לו מדוע אתם נפרדים (כי לאמא לא טוב עם אבא והם לא מצליחים לפתור את הבעיה ולהסתדר) ואם הוא מראה סימנים של "זה בגללי" להבהיר לו שזה לא.

yaeli4

New member
שחף יקרה, השלום והברכה

יש לי הרגשה שאנחנו מכירות מאיזשהו מקום, יקירתי... אני שמחה שאת משתפת אותנו ואכן, מה שכתבה לך פרי, נכון במאת האחוזים. אני משוכנעת שזה לא קל משום שפרידה היא אף פעם לא באה מאהבה יתרה, אלא להפך, אבל צריך להשתדל למנוע מהילד את הפגיעה הזו של נטישה על ידי אחד מבני הזוג ובוודאי שלא יחשוב שיש לו איזשהו קשר לעניין. בהצלחה בדרכך החדשה. אני משוכנעת שתצליחי בה.

rolan

New member
שחף ../images/Emo45.gif

ברוכה את בהיכנסך!!! באת למקום הנכון... אנחנו שעברנו פרידה או שתיים יכולים לתת לך מנסיוננו הדל... ילדים מטבעם הם סתגלנים. שוחחי איתו, נסי להסביר לו בגובה העיניים... לא יותר מדי הסברים, משום שכל הסבר לא יקלט בשלב הראשון... במשך הזמן ישאלו שאלות רבות, נסי לענות על כולן בכנות ומתוך מקסימום פתיחות, כמובן שלא להשמיץ ולהעליב בפניו את אביו... אני מאמינה שבסופו של דבר יבין וילמד לחיות במצב החדש... מחזקת אותך מחכה לך כאן יחד עם כל חברי הפורום

blonda3

New member
בד"כ ילדים רואים

שומעים ומרגישים הרבה יותר ממה שאת חושבת. לפעמים הם בעצמם רוצים שנתגרש/ניפרד..... את באמת חושבת שהוא לא יודע? לא מבין? לא מרגיש? ואם כבר אומרים משהו לילד-אז הכי פשוט, והכי קרוב לאמת. בלי להסתבך, ובלי להבטיח הבטחות.

blonda3

New member
../images/Emo91.gifפורום לילדים להורים פרודים

כאן בתפוז, ואחת ממשתתפות הפורום כתבה בפורום גירושין הודעה שלדעתי חשוב ורצוי שכל הורה מתגרש יקרא, וגם יציץ למה שכותבים היא וחבריה בפורום ההוא. אז הנה לכם קישור למה שכתבה לנו בפורום גירושין. מומלץ לקרוא.

למעלה