חדשה בפורום

aural

New member
חדשה בפורום

נמאס להתלונן על "המצב" אבל נמאס גם לסבול מ"המצב", חשבתי מה אני יכולה לעשות מהבית: אני מעצבת גראפית במקצועי, אין מספיק עבודה במקצוע, אבל אני יודעת לצייר מצויין - יכולה לצייר פורטרטים מתוך צילומים, להגדיל, לשנות רקע, צבע, מה שאתם רוצים, בחיי עם כל הצניעות, אני יכולה לעשות את זה מצויין. אם אתם מכירים מישהו שרוצה ציור פורטרייט שלו, של בן/בת זוגו, קרוב משפחה או סתם מישהו אהוב, רעיון יוצא דופן למתנה מיוחדת, לא הכי זול (מתחיל מ- 400 שקל) אבל מאוד מקורי, תפנו אותו אלי בבקשה לדואל: [email protected] ותבואו על הברכה. אם יש למישהו עוד רעיונות לעבודה מהבית אשמח לשמוע. תודה - אורה.

siv30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אולי תפרסמי

גם בלוחות שקיימים בפורום כאן ונועדו למטרה הזו ואת מוזמנת לפרסם אצלנו גם בפורום נשים וקריירה. בהצלחה, ישר כח ושמחתי לקרוא את האופטימיות שבהודעתך.

ברוכה הבאה aural

מסכימה איתך, באמת כבר גם לי אין כל כך חשק לשמוע על המצב... בד"כ כשאני שומעת מישהו שמתחיל לדבר כך...או שאני מפסיקה לשמוע או שאני הולכת אם זה אפשרי... מכל מה שאני רואה סביבי, כמו תמיד, יש אנשים שהמצב שלהם מצוין יש כאלה שהוא בינוני ויש כאלה שבאמת קשה להם... את יכולה להעלות תמונות של העבודות שלך בפורום? האם הציור שלך הוא פורטרטים בלבד? באיזה איזור את גרה? כל הכבוד על היוזמה והמשב האופטימי , ישר כוח

למעלה