חדשה בפורום....

סוזאנה2

New member
חדשה בפורום....

מעריצה וותיקה של סי. עברתי תקופה מאוד אינטנסיבית של התמכרות בריאה...הליכה לעשרות הופעות ואפילו מפגש מעריצים בחסות "ראש אחד"...אח...נוסטלגיה... שאלה לי אליכם בקשר לשיר של סי שאני זוכרת במעורפל ששמעתי אבל לא ע"ג אלבום. כנראה שבהופעה. אם אני לא טועה השיר נקרא "אני הולכת אלי". האם בכל זאת ניתן למוצאו ע"ג אחד מאלבומיה של סי? אני כמעט בטוחה שלא... בתקופתי היו לי רק קלטות שאין לי שום מושג מה עלה בגורלן....
מראש! ו...אחלה פורום יש לכם פה!

actress

New member
סוזאנה2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כיף לראותך נעים מאוד אני מיכל
ספרי קצת על עצמך את מוזמנת להשאר עמנו וכמובן לבוא לאחד המופעים ולהיות עמנו

ט י נ ה

New member
לשאלתך סוזאנה 2

הי סוזאנה ,אכן שיר מדהים ,ולאחרונה בשל פניות רבות כל כך הקלטתי אותו בהופעה חיה בעוד מספר שבועות אוצי א אותו על דיסק שימכר בפנימי בלבד ולא בחנויות לדיסק יקראו שירים מבית אבא ובו באצע רק שירים של נחצה אבי המקסים בביצועיי שלי .אנו נפרסם את מועד המכירות ותוכלי להזמיןדיסק כזה . לא תאמיני כמה אנשים לאורך השנים ביקשו שיר זה אכן שיר מופלא ברוכה הבאה אני כותבת כאן בשם טינה שלך סי

actress

New member
בהצלחה, ברגע שיצא נשמח לקבל יותר

פרטים עפי ההודעה זה הולך להיות משהו משהו ושוב המון בהצלחה!

טרה10

New member
אני הולכת אלי שיר של חוה..ושל נחצ'ה

מלים כנראה רחל שפירא..שסי חידשה.תנסי להוריד ב..יודעת בטח איך..כי זה הרי לא חוקי..

ט י נ ה

New member
ממש ממש לא הנה התשובה

אני הולכת אלי הוא שיר שבוצע על ידי חווה אלברשטיין בעבר אבל נכתב על ידי לאה גולדברג ונחצ'ה היימן. לכל זמר בארץ יש זכות לבצע שיר של יוצר אחר כל עוד הוא נותן את הקרדיט של היוצרים על עטיפת הדיסק ורושם עצמו באקו"ם וכו ( אקו"ם = ארגון יוצרים ומחברים הארצי שלנו ) ולכן את השיר אני הולכת אלי אני ביצעתי לפני שנים בתוכנית טלוויזיה הזויה בערוץ ה 01 ולאחר מכן בהופעותי הרבות. כאשר רבו הפניות לשיר על גבי דסיק החלטנו אבי ואנוכי להקליטו ומכאן התשובה שנתתי למעלה לגבי הימצאו של שיר זה על דיסק. מקווה שעזרתי סי

סוזאנה2

New member
../images/Emo51.gifסי!../images/Emo140.gif

לא היה לי מושג שהשיר בוצע בעבר ע"י חווה אלברשטיין ואני מאוד מתרגשת לדעת שנכתב ע"י לאה גולדברג אחת היוצרות האהובות עלי. אני זוכרת אותו לאורך השנים כאחד השירים המדהימים ששמעתי אותך מבצעת בהופעות. שמחה לדעת שבקרוב יצא על דיסק ואמתין לעדכון! באשר אלי... אני גרה באנגליה ולכן לא אוכל להגיע להופעות לצערי... נשואה לסטיבן ואמא לדניאל בן שבעה חודשים. רוב הזמן מתגעגעת לארץ ובעיקר לאוכל ישראלי ומוסיקה ישראלית! תמסרו ד"ש ל-
!

actress

New member
ואהו כמו שנאמר גדולה מהחיים!!

אנגליה יפה יפה כיף לראות מכותבים מעוד ארצות באים הנה אז שוב שלום ואת מוזמנת לכתוב לי במסר פרטי את תאריך יומולדתך והמייל לקבלת עידכונים וצ`ופרים!

ט י נ ה

New member
היי סוזאנה אנגליה זו ילדותי השניה

מרגש אותי לחשוב שהגעת לפורום שלי ועוד מעבר לים . זו רק דוגמה חיה כמה הפורום הזה חשוב שיהיה קיים ויתפקד בשביל ולמען אנשים שמחפשים אותי ועלי. ברגע שהדיסק ייצא אני במטיחה לך באופן אישי לשלוח לך אחד מעבר לים . ובנתיים אולי תעבירי לנו תמונה של דניאל התינוק המקסים שלך. יש המון מוסיקה ישראלית מצוינת כרגע בשוק אם תרצי שנשלח לך המלצות נשמח לעשות זאת יש אתרים בהם את יכולה לרכוש ולקנות הכל ויגיע עד הבית . ואם תגיעי ארצה בטוח ניקח אותך לאיזו הופעה ונבצע במיוחד לכבודך את אני הולכת אלי ובנתיים כל טוב ותודה סי

actress

New member
סיסקה על זה נאמר פורום של מלכת הלבב

הלבבות, אחרי הכל כאן זה משפחה קטנה וחמה ששולחת יד למרחקים אוהבת את כולם!

למעלה