חדשה בפורום!
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 8/10/04 #3 ב=ר=ו=כ=ה ה=ב=א=ה מ=ת=ו=ק=ה היי אני סוזי בת 14!! מקווה שתהני פהה
ח חולת בנחה New member 8/10/04 #5 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifמקווה שתהני פה../images/Emo70.gif אני סיון בת 14 מראשון. אני חולה על בנחה המושלם שליייי פלור חואן ופאולה מקווה שתהני כאןןן
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifמקווה שתהני פה../images/Emo70.gif אני סיון בת 14 מראשון. אני חולה על בנחה המושלם שליייי פלור חואן ופאולה מקווה שתהני כאןןן
L LuZ De EsT®eLLaS New member 8/10/04 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני רותם אני בת 13 אני חולה על סטפנו! יותר נכון מאוהבת בו! חיחי השתלבות נעימה
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני רותם אני בת 13 אני חולה על סטפנו! יותר נכון מאוהבת בו! חיחי השתלבות נעימה
M Meitar Rojas New member 8/10/04 #11 וואלקם..../images/Emo140.gif אני מיתר בת 12 מישראל.. חולה על : בנחה קוקו אגוס סטפנו מריאנה אאוחניה לואיסנה קמילה פאולה פלור ניקו ופדריקו מקווה שלאשכחתי מישהו.. אני חוהל על דובוני אכפת לי.. ועל כל מיני דברים שטותיים כאלה.. מטורפת בהרגליי.. וזהו... השתלבות נעימה..
וואלקם..../images/Emo140.gif אני מיתר בת 12 מישראל.. חולה על : בנחה קוקו אגוס סטפנו מריאנה אאוחניה לואיסנה קמילה פאולה פלור ניקו ופדריקו מקווה שלאשכחתי מישהו.. אני חוהל על דובוני אכפת לי.. ועל כל מיני דברים שטותיים כאלה.. מטורפת בהרגליי.. וזהו... השתלבות נעימה..
נ נשממי New member 8/10/04 #12 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! מקווה שתהני פה