חדשה בפורום

13מלכי

New member
חדשה בפורום

שלום אני כמוכן התמכרתי לסדרה יש בה משהוא שגורם לנו להזדהות אתה אני רואה את הסדרה מהעונה השלישית והאמת אני מבולבלת ואני אשמח שתעשו לי קצת סדר ולפני זה משום מה הסדרה לא נותנת לאף זוג את ההזדמנות להתפתח לקשר רציני אם שמתם לב אך אני עוקבת מאוד אחרי ניק וטס ולפי הפרומו שראיתי לא ברור לי עם הם התגברו על המשבר של התינוק או לא ואני מקווה שתגידו כן. ומי אמר שהתינוק באמת של ניק וזה לא חלק מהתוכנית של סאלי ודייב לסכסך בינהם כי רואים את שניהם מתנשקים בפרומו של העונה החמישית הכול כבר מבלבל ומאוד ממכר!!! אז הקיצר אני מקווה שהבנתם אותי לגבי ניק וטס זה שאלה שאני אשמח שיענו עליה לגבי דייב וסאלי זה סתם נקודה למחשבה

פגית

New member
ברוכה הבאה.. בהודעה שלה יש ספוילר..

ולגבי השאלה שלך דבר ראשון
וממממ אין לי מושג כי יש רק פרומאים ככה שאני לא יודעת..

yaelelele

New member
היי... ברוכה-הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה -הבאה
איזה יופי! עוד חברת פורום חדשה
... רוצה לספר לנו קצת על עצמך

Nira22

New member
../images/Emo58.gifאהלן, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בקשר לתינוק של ניק, כיון שהשחקן מתכוון לעזוב את הסדרה (כדי לנסות את מזלו בארה"ב) ככל הנראה החליטו המפיקים לפתוח בקו עלילה שלאט לאט ישחרר אותו מהחוזה ושיראה הגיוני.... אך גם אם בעתיד השחקן יחליט לחזור הוא תמיד יוכל שלא כמו כמה מהדמויות (כן הכוונה לקלייר ולדעתי השמועות על חזרתה והסיבות הם ממש דביליות) ובקשר לכך שאולי זו תוכניתם של דייב וסאלי הכל יכול להיות אפשרי (וכל עוד זה הגיוני) ....

shirooshka1

New member
התינוק.... מוזר משהו...

אני חייבת לציין רק משהו אחד לגבי "התינוק של ניק" - מצטערת, אבל זה לא מסתדר לי עם לוח הזמנים... סאלי עזבה את ניק לפני הרבה יותר מ9 חודשים.... !!!!

moria007

New member
../images/Emo58.gifלדעתי...

אני חושבת שזה בדיוק מה שניק עושה בעיר, כשטס חושבת שהוא מייעץ למועצת החקלאים. הרי בפרק של אתמול אלכס אמר לו: "אז ככה אתה קורא לזה עכשיו?..." לדעתי הוא חזר לסאלי וזה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא מוצא חן בעיני!!!!!

the friend

New member
לדעתי...

הוא גם עם סאלי ובגלל הפעמים שהוא היה איתה יהיה להם תינוק. הרי לא יכול להיות להם תינוק מזה שהם פעם היו ביחד כי לפי החישובים של הסדרה צריכה לעבור שם יותר משנה (הרי טס אמרה שעברה שנה מאז שהיא ודייב נפרדו), ועוד טס וניק עוד לא התחילו את העיניינים ביניהם. אז לדעתי כרגע הוא עם סאלי ואחכ הוא יגמור איתה ויתחיל עם טס ואז זה בדיוק הזמן בשבילה להיות בהיריון וללדת ולהפריע לנישואים של טס וניק. אוף! למה לא נותנים לנו להנות קצת מטס וניק? גם את אלכס וקלייר הרגו לנו אחרי שזה התחיל להיות חמוד ואת טס וניק הם מושכים כמו מסטיק שכבר מזמן איבד את הטעם.... די! מספיק!

13מלכי

New member
זוגות

זה מה אני אמרת לא נותנים לאף זוג לקיים קשר רציני לטווח ארוך

נועה167

New member
נכון!!!

זה כ"כ נכון!! מילא אתם הורגים את אחד מהם (קלייר או בריק) אבל לפחות תנו להם להיות קצת יחד קודם, במיוחד במקרה של בקי ובריק זה היה עצוב, הם בקושי היו יחד והוא מת!!! אוף איתם!! הזוגות היחידים שאיכשהו נתנו להם הרבה זמן יחד זה סנדרה והארי (למי איכפת להם? חח) וטס ודייב...

niminam

New member
ברוכה הבאה!

לא קראתי את מה שכתבת בהודעה (ירדתי לסוף ההודעה בעיניים עצומות....חחח) כי אני נזהרת לא לקרוא, לראות או לשמוע ספויילרים למינהם בשביל שלא ייהרס לי, אז להבא תשתדלי להזהיר כשאת מדברת על דברים שעוד לא שודרו בארץ. וברוכה הבאה!

13מלכי

New member
שלום

לא התכוונתי לגלות את העתיד לגבי התינוק של ניק קראתי בפורום עצמו ואחרי שראיתי את הפרומו עלה בליבי חשד אך איני יודעת כלום לצערי בכל אופן כל הקשר עם ניק וטס נמתח יותר מידי ולדעתי הוא צריך להסתיים בצורה חיובית. סליחה ופעם הבא נזהיר אך באף מקום לא כתוב על החשד שלי על תדאגי

HaKi

New member
שאלה אליכם

איפה ראיתם את הפרומו של הוענה החמישית???? מתי היא מגיעה לארץ???? נדבו קצת מידע!! (בבקשה)

batshi1

New member
תיקון לגבי אתר עם הפרומו לעונה ה 5

טעות באיות.. האתר: www.fans-of-mcleods.com אתר מעולה

Nira22

New member
את הפרומו ראינו

באתר הזה. בדף הראשי מצד ימין למטה... לפי הדפוס של הולמרק העונה החמישית תשודר בתחילת אוקטובר- דצמבר 2005.

shellygi

New member
הפרומו לעונה 5

מישהו יודע אולי במקרה מה זה התאונה הזאת שרואים את ג'ודי רצה לכיוונה? מי עוד אמור למות?? לא מיצינו כבר את הקטע של התאונות דרכים בסדרה??!!

נועה167

New member
חח

גם אני רוצה לדעת!!!! וד"א תראו מה הסידרה הזאת עושה לי מרוב תאונות דרכים- חלמתי שאחרי ששארלוט תהיה עם פיטר אז הוא מת בתאונת דרכים חח

למעלה