חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.
חדשה בפורום

חדשה בפורום
שלום לכולם.אני אמא לילד מתוק (בן כמעט 6) לצערי בזמן הלידה שלו נגרם נזק לרחם ולאחר הסטרוסקופיה להפרדת הדבקויות יש לי בעיית רירית קשה (באזורים הטובים עד 7 מ"מ).כיום אני נערכת ל ivf שלישי. האמת היא שאני , לאור השיחות עם הרופאים , לא אופטימית ומאוד מיואשת להתחיל שוב עם כל הזריקות והבדיקות... אשמח לשמוע על סיפורי הצלחה עם רירית נמוכה או המלצות לשיפור המצב רוח. אני יודעת שזה חשוב להצלחת הטיפול אבל ... בהצלחה לכולן!!!!וסליחה על הפניה המקטרת

ברוכה המצטרפת אלינו, נחום תקום1

חדשה בפורום
שלום לכולם.אני אמא לילד מתוק (בן כמעט 6) לצערי בזמן הלידה שלו נגרם נזק לרחם ולאחר הסטרוסקופיה להפרדת הדבקויות יש לי בעיית רירית קשה (באזורים הטובים עד 7 מ"מ).כיום אני נערכת ל ivf שלישי. האמת היא שאני , לאור השיחות עם הרופאים , לא אופטימית ומאוד מיואשת להתחיל שוב עם כל הזריקות והבדיקות... אשמח לשמוע על סיפורי הצלחה עם רירית נמוכה או המלצות לשיפור המצב רוח. אני יודעת שזה חשוב להצלחת הטיפול אבל ... בהצלחה לכולן!!!!וסליחה על הפניה המקטרת
ברוכה המצטרפת אלינו, נחום תקום1
כאן זה בדיוק המקום לקיטורים! זה המקום בו כולנו יודעות בדיוק איפה את, מה עובר עליך, כמה קשה לטפח את התקווה וליפול בכל פעם מחדש, אבל אנחנו גם יודעות שיש תמיד סיכוי, ושהמאמץ הזה מביא איתו אושר כל כך גדול שעושה את הכל לנסבל. יש בפורום השכן, הריון לאחר טיפולים, כמה וכמה הריוניות מאושרות שהצליחו להקלט עם בעיית רירית חמורה. גם בפורום הורים לאחר טיפולים יש כמה הורים לתינוקות מקסימים שהתעקשו להאחז ולהקלט בריריות לא מרשימות כמו 5 מ"מ, למשל. אם תרצי לקבל עדויות ממקור ראשון, ולשאוב מהן כוחות, תכנסי לשם ותשאלי. לא לאבד את התקווה, נחום תקום, לא להתייאש. תני חיבוק גדול לבן המתוק שלך (הם עוד מרשים לחבק בגיל 6?) ושאבי ממנו כוחות. שם המשחק הוא התמדה. בסוף מצליחים!

לימי5

New member
זה בסדר לקטר, יש פתרון

חדשה בפורום
זה בסדר לקטר, יש פתרון
לכל בעייה גם אם זה לוקח זמן סבלנות!!!! יש דברים שלוקחים זמן גם אני עכשיו בדרך להפרייה רביעית אחרי 3 מחזורים ומחזור מוקפאים ואין לי בעיית רירית... יש דברים שאנו לא יודעים וצריך לחכות יהיה בסדר ולהיות אופטימית בהצלחה וברוכה הבאה

בהצלחה

חדשה בפורום
בהצלחה
יש לי דרך נהדרת לנחם אותך -לי רירית של 7 נשמע נהדר. גם אני אחרי היסטרוסקופיות, כתוצאה מסיבוך בלידה, והרירית שלי במקרה הטוב - 5. אשמח אם תכתבי לי מה נותנים לך כדי לעזור לרירית. אל תכנעי, אנחנו עוד נצליח!

לימי5

New member
אתמול קראתי בפורום של בי"ח וולפסון

חדשה בפורום
אתמול קראתי בפורום של בי"ח וולפסון
שאפשר להיכנס להריון עם רירית של 6מ"מ!(זה הסף התחתון וזה אפשרי)

רומי 007

New member
רירית 7? החלום הרטוב שלי

חדשה בפורום
רירית 7? החלום הרטוב שלי
כל שנות הטיפולים התנדנדתי בין רירית 4-5 והיה לי ברור שזו הבעיה שלי כי שום בעיה אחרת לא הסבירה את חוסר הקליטה, גם כשהעוברים היו טובים. האמת היא שאת הילדה הגדולה שלי (כמעט בת 8) הריתי עם רירית סביב ה-5 או אולי טיפה יותר. אז לא עסקנו במדידות אבל קיבלתי טיפול באיקקלומין וכוריגון וזה הצליח. יותר מדי איקקלומין הרס לי את הרירית ושנים רבות ניסיתי להרות ולא הצלחתי. בIVF ה-8 שלי שיניתי את הפרוטוקול: קיבלתי דיכוי יומיומי של צטרוטייד (7 זריקות מרגע שהזקיק הגיע לגודל 14) ושיניתי ממטרודין לגונל F. משהו עבד שם והרירית צמחה ל8-9. בפעם הזו גם העוברים היו טובים והוחזרו 3 אחד נשאר ובעזרת השם גם יוולד בעוד חודשיים. אז אנא אל תתייאשי. רירית 7 לא נחשבת "בעיית רירית קשה". ככל הנראה הבעיה העיקרית אצלך היתה ההדבקויות ולפעמים יש צורך בהסטרוסקופיה נוספת כדי להביא את הרחם למצב טוב. לא השפיעו עלי כל התרופות בכדורים כגון אסטרופם ופרוגינובה. ההרגשה שלי היתה שמה שעושה לי לא טוב זה הדיכוי הארוך ושהצטרוטייד עושה יותר טוב את הפעולה. מאחלת לך הרבה הצלחה ומהר ואל תתייאשי בבקשה ואם את בתקופה קשה קחי הפסקה קטנה מהטיפולים. בלי ההפסקות לא הייתי צולחת את זה וזה חשוב לבריאותך הנפשית ולבריאות משפחתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה