חדשה בפורום

רקילה

New member
חדשה בפורום

היי חברות אני חדשה בפורום המאוד גדוש במידע ומעניין. אני חוגגת לבני יום הולדת 3 והוא "שרוף" על בוב הבנאי החלטתי לעשות עוגת ציפוי סוכר ולצייר עליה אספתי קצת מידע ויש לי כמה שאלות. אני מתכוונת לעשות עוגה גדולה (תבנית חד פעמית ענקית) ל - 35 ילדים בגן. 1. האם אפשר לעשות 2 קומות של העוגה ובאמצע שיהיה מעניין לשים גנאש משוקולד לבן. 2. כמה בצק סוכר אצטרך לגודל העוגה (קניתי 2 ק"ג). 3. האם אפשר לצייר את קווי המתאר לא בטוש שחור אכיל (לא מצאתי אני מב"ש). תודה בינתיים בסוף כמובן תהיה תמונה

net the jet

New member
שלום , ברוכה הבאה.. כמה תשובות

לא הבנתי איזה 2 קומות ? שתי עוגות בתבנית חד פעמית? אח על השניה ? או לחתוך את העוגה והניח חלק על חלק ? ל 35 ילדים אני הייתי עושה בתבנית 28 כמות וחצי של עוגה -לא יודעת למה-אבל הרבה יותר יפה בעיני עוגה עגולה, מה גם שלפעם 1 קל יותר לצפות עגולה... אז תחשבי על זה. לגבי הכמות-2 קילו יספיק לך. את קו המתאר את יכולה עם מכחול דק ביותר וצבע שחור. בהצלחה.

רקילה

New member
תודה ו...

התכוונתי כדי שתהיה עוגה גבוהה אז לאפות 2 עוגות בתבנית גדולה ולשים אחת על השנייה ( אבל באמת כנראה מסובך לפעם ראשונה) ושוב שאלה על הגנאש אפשר עם שוקולד לבן? מפני שאני רוצה לעשות את העוגה כושית. תודה על שאר התשובות.

בהצלחה וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

יומולדת זו תמיד הזדמנות לעוגה
לגבי הטוש - אפשר לזלף...

למעלה