ובכן המתכון הינו לשני מרקים באותה צלחת : מרק קישואים: 5 קישואים בינוניים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות 1 בצל בינוני 1 פרסה בינונית מלח, פלפל, אבקת מרק עוף מים אם מאד רוצים לשדרג אפשר לשים חצי מים וחצי שמנת מתוקה. אופן ההכנה: לטגן בצל ופרסה בשמן זית או בחמאה עד ששקוף. להוסיף את שאר החומרים, למעט השמנת מתוקה ולבשל עד שכל המרכיבים רכים דיים. לערבל עם בלנדר יד ישר בתוך הסיר כשהמרק עדיין חם, להוסיף את השמנת המתוקה. מרק כתום : בסיר נפרד 3 בטטות בינוניות חתוכות לחתיכות גדולות 5-6 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות חתיכת דלעת גדולה ללא הקליפה וחתוכה לחתיכות גדולות בצל, פרסה, מלח, פלפל, אבקת מרק מים וכנ"ל לגבי השמנת המתוקה. להכין בדיוק כמו את מרק הקישואים לאחר ששני המרקים מוכנים - למזוג באותה צלחת חצי כתום חצי ירוק ובאמצא לפזר גרעיני דלעת כשהם מטוגנים מעט בשמן זית. תהנו - בתיאבון נירה שקד
תוכלי לספר קצת על עצמך, איזה סיגנון הסיפורים לך, תוכלי לפרט לי במסר האישי, אצלי כרגע המסרים לא עובדים,לכן אני כותבת מעל גבי הפורום, כמו כן מה הקשר בין הסיפורים לאוכל, או שזה לחוד וזה לחוד.
שמי האמיתי הינו מנדלבוים שבתרגום חופשי הוא עץ שקדים ולכן החלטתי ששמי יהיה שקד במיוחד לאור העובדה שהתגרשתי לפני שנים רבות ולא בא לי לסחוב את שמו של האקס. מכאן בא השם שקד. לשכעצמו הוא באמת יפה. מהיכן לך יש את השם? נירה שקד