חדשה בפורום

CatsRule

New member
חדשה בפורום

הגעתי איכשהו לאתר הרישמי של ליאל, וראיתי כמה קטעי וידאו שלה, ואני רוצה לומר שלמרות שאני בדרך כלל (כן כן, מודה...) מזלזלת בחומרים שאני מחשיבה חדשים, הקול שלה העביר בי צמרמורת והרגשתי שאני עומדת לבכות, מדובר בזמרת מדהימה... אני חושבת שאני אקנה דיסק שלה... בכל אופן-דניאלה, 13, תל אביב

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה שהגעת אל הפורום, ושמחה גם שסופסוף יצא לך להיות באתר של ליאל ולדעת קצת יותר "מי היא..", ליאל היא ממש מיוחדת
. רק דיסק אחד ניתן להשיג בחנויות בארץ:"בת כינרת",וניתן להשיג אותו רק בחנויות של צליל..[הוא מגיע עם סינגל מהמם באנגלית,אגב.
] את כל השאר ניתן להשיג רק מח"ול.., אבל אני מקווה שהאלבום שליאל עובדת עליו בימים אלו ותוציא קרוב לחודש אפריל בגרמניה
יגיע גם לישראל.
*אבל* בקרוב מאוד מאוד תהיה לך הזדמנות להשיג את הסינגל שלה עם הסקורפיונס:Send Me An Angel,במסגרת פעילות שתתקיים בפורום..
חוץ מזה,פה-בפורום-את יכולה לראות הודעה שליאל כתבה ממש לפני כמה ימים..,למצוא המון שרשורים מעניינים...,בכל שבוע יש "תמונת שבוע".., את יכולה גם לראות את האירוח שלה, שהיה לפני פחות מחודש בתפוז,בבלוג Tv.. מקווה שתשתלבי פה ותהני, לכל בעיה את מוזמנת לפנות אליי.

למעלה