חדשה בפורום

חדשה בפורום

הי בנות , אחרי הרבה שקראתי בשקיקה את כל הסיפורים שלכן החלטתי גם כן להצטרף אליכן בתקוה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות. קודם כל אני רוצה להצדיע לכל אחת ואחת מכן ולהביע את התרגשותי הכנה על הכנות שלכןוהרגישות שיש לכן לכל אחת ואחת. ועכשו קצת עלי, אני פוליציסטית די טריה . חודש שני בטיפול עם אקקלומין (בינתיים).והיום זה אחד הימים שפשוט אין את הכוחות להתמודד עם היום הזה. חזרתי עכשו מאולטרה ואין שום התפתחויות מזהירות (רבים וקטנים) . רציתי לדעת אם מישהי מבינכן עברה או עוברת טיפול פוריות עקב שחלות פוליציסטיות?ומה ניתן לעשות כדי שהזקיקים יגדלו יותר? תודות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אבל הכינוי שבחרת כבר תפוס
אגב- כינוי עם מזל, כי נושאת הכינוי הזאת בשרה היום על הריון, אז תבחרי לך בבקשה שם אחר שלא נתבלבל. שחלות פוליציסטיות זאת תסמונת די שכיחה, יש כאן הרבה בנות שסובלות מאותה בעיה, וגם בפורום הריון אחרי טיפולים הרבה שי כמה כאלה. איקקלומין אמור להשפיע על בלוטת ההיפופיזה ולגרום לה להפריש הורמוני ביוץ ברמה מבוקרת שתביא לביוץ. אם לא משיגים ביוץ במינון נמוך, מעלים את המינון. כך- עד 5 כדורים ליום. במידה וגם זה לא עוזר, עוברים לזריקות של הורמוני ביוץ- לרוב FSH נקי (במידה ויש לך רצת LH גבוהה). כאן יש לך אוסף לינקים בנושא. נועם

מרב.

New member
גרמת לי לצחוק עכשיו

ראשית, כי היום בישרה כל כך רוצה הותיקה שלנו על הריון. אולי תחליפי טיפה כינוי, כי בטח כל כך רוצה הותיקה (כוכי, בלשונינו) לא תעזוב עוד כ"כ מהר. אז אנחנו מקבלות אותך בזרועות פתוחות ומחבקות, ומקוה שתאמצי בקרוב את פורום הריון על חיקך. שחלות פוליציסטיות הן בעיה נפוצה וקלה לפתרון. הן הרבה יותר נפוצות ממה שאנחנו יודעות, כי רבות מהפוליציסטיות נכנסות להריון בקלות בלי לדעת שכך קוראים שלשחלות שלהן
יכול להיות שהאיקאקלומין לא משפיע עלייך טוב, ואז תעברי לזריקות, אל תתייאשי. יש את הימים האלה, ובמיוחד שיום כ"כ עגמומי וגשום היום. אבל מחר יום חדש, הזקיקים הסרבנים עוד יגדלו, אל דאגה. האם את מטופלת אצל מומחה פוריות או נשים? שולחת לך עידוד וחיוך, מרב

@שירי

New member
היי חמודה

גם אני כמו רבות מהבחורות פה הן פוליציסטיות. כמו שאת יודעת בוודאי, זוהי תופעה מאוד נפוצה ואל לך להתייאש. התופעה מוכרת מאוד ורופאי פוריות טובים יודעים להתמודד עם התופעה לכן קודם כל תדאגי להיות מטופלת אצל רופא פוריות ולא רופא נשים רגיל. אם כדורי האיקקלומין לא יעזרו יש דרך הלאה. אבל הכי חשוב מתוך נסיון הוא להיות רגועה, שלווה ולבטוח ברופא שמטפל בך. צריך להיות סובלניים ובסוף הכל יהיה בסדר. אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור. שירי

anat eitan

New member
גדול! ענק !!! כוכי 2 !!! ../images/Emo6.gif

חייכתי את עצמי למוות... מאחלת לך הריון בדיוק כמו של כוכי ה"אבטיפוס".

רומי 007

New member
חמודה חדשה שלנו!

קודם כל, סאחה על השם המקורי שבחרת! ממש נפלא מבינתי איך הצלחת להגיע דווקא לשם הזה! אנא קבלי בהבנה אם יוצמד לך השם כוכי2 . והעיתוי! בדיוק ביום שבו כוכי המדהימה שלנו "עשתה את זה" עם בטא מרשימה! בקרוב אצלך.. ולעניין שאלתך: כמות הפוליציסטיות בפורום יכולה לפרנס כמה עמודים בדפי זהב.חודשיים איקקלומין עוד לא יוצרים אינדיקציה של ממש אז תמשיכי להאמין, וכשזה לא הולך ממשיכים הלאה. יש שינויים במינון או בתרופה, חיזוק עם זריקת כוריגון ועוד. מציעה שתבדקו במקביל גם זרע, כדי שלא יסתבר בהמשך שאתם מבזבזים זמן. עצה נוספת: הצטיידי בהרבה סבלנות וברופא פוריות טוב (המלצות בפורום). ברוכה הבאה וצאתך לשלום במהירות המירבית!

עמית@

New member
רבים וקטנים.. סיפור חיינו

אכן רבות פה הפוליציסטיות, ואם בזה מסתכמת הבעייה אז סיכוייך רבים וטובים (לא קטנים
) עלי אישית האיקקלומין לא השפיע כלל, ולמרות חששותי הרבים שמא שום דבר לא יועיל וזקיקי יהיו תמיד קטנטנים הרי שחודש ראשון עם פרגונל השכיח ממני את התהיות הנ"ל, ככה זה פוליציזם, יום אחד אין תגובה וביום הבא את עמוסה זקיקים עד לאזנייך- אז זה יבוא! רצוי גם להעביר את האיש בדיקת זרע, רק כדי להיות בטוחים. ולגבי השם.. טוב- כל כך רוצה שלנו מסתובבת איתו כבר כמעט שנה, אז אני מניחה שכדאי להחליף, כולנו רוצות. בהצלחה!

iris2210

New member
אותו סיפור כמו שלך

גם לי יש שחלות פוליסטיות ואני מחכה לטיפול הבא לא להתייאש זה מעודד שלא רק את נמצאת באותו סירה. זה בעיה נפוצה אצל המון נשים וגם אני סובלת מאותו הבעיה אבל יש לי כעס על המערכת אף אחד לא עבד בחגים ולכן הטיפול השני שלנו מתעכב. הרופאים צריכים להסביר לך את הטיפול שנקבע לך ולא להתייאש בקשר לזקיקים את חייבת להאמין שהטיפול שלך וגם שלנו ישא פירות ומי יתן שנעבור לפורום ההריון במהרה בהצלחה

באאבו

New member
איך אפשר להיכנס עם אותו שם?????? ../images/Emo12.gif

מה, הוא לא כותב ש"הכינוי שבחרת כבר תפוס"...?? בגלל זה הגעתי לבאאבו... (בחייכן, מי יקח כזה שם??)

שלום כל כך רוצה

אני פוליציסטית ועברתי שנה וחצי של טיפולים שהתחילו מאיקקלומין, אח"כ איקקלומין עם כוריגון ולבסוף זריקות מטרודין שבמחזור השלישי הטיפול הצליח ונכנסתי להריון. שחלות פולציסטיות זו לא בעיה קשה, למרות שבזמן הטיפולים זה היה הדבר הכי נורא בעולם והכל היה שחור ולא ממש רואים את הסוף. ההרגשה הזו שלי היתה בעיקר בגלל חוסר ידע למרות שהשתדלתי לקרוא כל מה שמצאתי על שחלות פולציסטיות (PCOS) וכל מיני פאשלות טיפוליות שעברתי בדרך. תקפידי שמי שמטפל בך הוא מומחה לפיריון ולא רופא נשים שלא ממש מבין בבעיות פריון ולפעמים סתם נותן איקקלומין שלא עובד (אם את לא מקבלת מחזור לבד אחרי טיפול איקקלומין כשאין הריון וצריכה ארגסט, סימן שאיקקלומין לא עוזר לך וצריך לעבור לשלב הבא). אם את רוצה עוד מידע את יכולה לשאול אותי פה או לשלוח לי מייל ואני אשמח לעזור. ומשהו מעודד לסיום שמנהל מחלקת הפוריות בבי"ח ליס אמר לי: 50% מהבנות עם שחלות פולציסטיות נכנסות להריון עם איקקלומין, אלא שלא הצליחו 70% מהן נכנסות להריון עם זריקות והשאר עם טיפולי IVF. אז נכון שהדרך נראית עכשיו קשה אבל יש אור בסופה אז תהיי חזקה ובהצלחה.

עשיתן לי את היום ../images/Emo42.gif

ביחוד אחרי שקראתי שהשם שבחרתי הוא שם עם מזל ובשורות טובות (אינשלה ידבק המזל בי כמו השם)ולכן החלטתי להמשיך לדבוק בשם ולהוסיף לו 2. אז יש לי עוד כמה שאלות- מישהי מכן מכירה או מטופלת של דר´ שולמן (מהמרפאה של דר´ משיח)אם כן , מה דעתכן עליו?אני מטופלת אצלו בעקבות המלצות של גיסתי.אומנם הוא קצת יקרן אבל היא משבחת אותו ללא הרף. השאלה השניה שלי היא לגבי שילוב של טיפולי פוריות עם רפואה אלטרנטיבית. המליצו לי על רפלקסולוגיה או טיפול בצמחים סינים. מה דעתכן האם מומלץ לשלב בין השניים או שזה יכול לגרום לבלגאן הורמונלי?

התגובה של מרב

(סליחה מרב, אבל אין דרך לשרשר תגובה להודעה): "כוכי2 D-: אענה לגבי השאלה השניה: בדרך כלל, פניה לתחום הטיפולים האלטרנטיביים מחייבת הפסקה וניקוי הגוף מהכימיקלים ההורמונליים. היו הרבה מאוד הצלחות לאחר טיפולים אלטרנטיביים, אני מאוד בעד (אם כי עדיין לא פניתי לזה), אבל חשוב שתביני כי הדבר דורש שינוי אורחות החיים (בעיקר ברפואה הסינית) והפסקה של מינימום 3-4 חודשים מהטיפולים (בד"כ 6 חודשים). שהשם הזה יביא אותך רחוק... מרב

רותם ש

New member
טיפולים אלטרנטיבים

כוכי 2, בתור בוגרת הפורום רציתי לספר לך שלי יצא לשלב דיקור עם טיפול הורמונלי (איקקלומין), עוד שתי חברות בוגרות שילבו רפלקסולוגיה ועוד אחת הלכה על אלטרנטיבי בלבד והצליחה לא מזמן למרות פוליציסטיות רצינית. לדעתי אפשר גם לשלב וגם לתת צ´אנס לאלטרנטיבי לבד (ביחוד אם מדובר על חוסר איזון הורמונלי שגורם לבעיה בביוץ, ובהנחה שבן הזוג נבדק ואין לו בעיה). אם תרצי המלצות על מטפלים (שלי למשל היה דרך מכבי), רק תגידי. רותם

דבורה1

New member
באותה הסירה

גם אני פובליציסטית ומקבלת טיפול באיקקלומין נדמה לי שבפעם החמישית. לי זה לא כל כך עזר וכבר לפני 2 מחזורי טיפול הרופא העביר אותי בנוסף לאיקקלומין גם לזריקת כוריגון. אל יאוש, הדרך ארוכה ולפעמים גם קשה
אבל בסוף מה זה שווה...
חזקי ואמצי, התמיכה פה היא פנטסטית ואת כמובן מוזמנת להשען ברגעים הקשים. לגבי שאר השאלות, צר לי אין לי ממש מידע.

למעלה