חדשה בפורום

nabula

New member
חדשה בפורום

שלום שמי לילך ואני חדשה בפורום במקרה נתקלתי בפורום שלכם ואני חייבת להגיד שיש לכם אחלה פורום ומקווה שאפשר להצטרף
אני מעצבת אלבומים דיגיליים ועובדת בעיקר עם לקוחות בחו"ל. אני משתמשת בפוטושופ לעיבוד התמונות ולעיצובים הדיגיטליים הנה משהו שהכנתי לבת שלי בת ה 6 אומנם זה באנגלית אבל היא היתה מאושרת מקווה שימצא חן בעיניכם ... אשמח לשמוע את דעתכם לילך

SensaiToro

New member
יפה מאוד! אהבתי!

נקי וערוך כמו שצריך.. נראה אמיתי! שני דברים שהפריעו לי- הלבן במשפט "pets are kids best friends" נבלע בלבן של החולצה. זה מצב בעייתי.. אני מבין שרצית רצף של שחור לבן שחור לבן כשהשחור הראשון הוא ה talk ומשם הסדר החלופי מתחיל, אבל לדעתי היית צריכה למצוא פתרון טוב יותר לעניין הזה... כנ"ל מבחינת הטקסט הוורוד, ה new נבלע בצבע של הג'ינס.. הצללה מאוד קטנה לדעתי הייתה מבליטה את זה מעט ומפרידה את הטקסט מהתמונה שברקע.. מעבר לזה הכל מצויין :) דרך אגב גם אני העלתי עמוד ראשון שעיצבתי לנשיונל ג'אוגרפיק (בחלום :) ).. את מוזמנת לראות ולהגיב מה דעתך

nabula

New member
תודה רבה

כן ראיתי והגבתי לעמוד שער שעשית
ותודה על ההערות לקחתי לתשומת ליבי לילך

izackv

New member
יופי של שער. יופי של רעיון.

גם התמונה עצמה מוצלחת מאוד כצילום. דרך אגב, מה הכוונה "מעצבת אלבומים דיגיטליים"?

nabula

New member
תודה על התגובה

אלבומים דיגטליים די דומים בעצם לאלבומים מעוצבים רגילים כאילה שבדרך כלל החתןוהכלה מקבלים מצלם החתונות רק שאלבום דיגיטלי כל התמונות והרקעים והחומרים בעצם הם לא ניירות או ציור ועליהן מודבקת התמונה אלא הכל עשוי ומעוצב במחשב גם הדפים וגם העיצוב הכללי אני אישית משתמשת בפוטושופ בלבד אבל יש כאילה שמשתמשים בפיינטשופ וכ' הנה דוגמה לדף מעוצב דיגיטלית - התמונה עברה עיבוד בפוטושופ במקור היא היתה מאד כהה ודי סתמית ואת הדפים מסביב לתמונה וכל שאר האלמנטים אני עיצבתי ...האמת שנושא האלבומים הדיגיטליים מאד חלש בארץ אבל הוא ענק בחו"ל בעיקר בארה"ב לילך

nabula

New member
והנה עוד עיצוב שאני ממש אוהבת

לדעתי זה נראה כמו עטיפה של איזה דיסק .. נפלאות הפוטושופ מקווה שימצא חן בעיניכם לילך

i t z u

New member
האם תוכלי לספר קצת

איך הולך תהליך העבודה בינך שנמצאת בארץ לאנשים מחו"ל? האם את רק מכינה את האלבום או גם שולחת אותו להדפסה ואז שולחת לחו"ל או ששולחת להם את הדיסק והם מדפיסים?
סקרנית לשמוע

ran refael

New member
סדרה נהדרת

אהבתי מאוד את העבודות שלך, במיוחד את הסגנון שמח שהצטרפת אלינו

למעלה