חדשה בפורום

idani mami

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן. אני חדשה בפורום וזה הסיפור שלי. אני בת 26 ואף פעם לא הייתי רזה. תמיד מאלה שמלאות במקומות הנכונים (בערך מידה 38-40). לפני כ- 9 חודשים נולדה ביתי הבכורה. בהריון עליתי 22 קילו שהיו אך ורק מאוכל - לא היה לי טיפה בצקות - משמעו שלא היו לי יותר מדי מים בגוף - אלה היו 22 קילו שרובם מאוכל. כל ההריון תכננתי את הדיאטה של אחרי והייתי מאוד נחושה. הינקתי רק חודש כי נגמר לי החלב, אך בצורה מאוד מפתיע ובלי הרבה מאמצים ירדתי 18 קילו. היום אני מידה 42 ותקוע עם 4 קילו עודף שרובם בבטן - שאגב מעולם לא היתה לי אלא להפך, היה לי שקע בבטן. אני שומרת ולא אוכלת בלי הכרה, בעלי קנה לי סטפר ובערבים אחרי שהילדה הולכת לישון אם נישארו כוחות אני עושה חצי שעה גג - אבל אני לא מצליחה להיכנס למסגרת של שמירה קפדנית יותר על מנת להוריד את ה- 4 קילו או יותר. האם יש לכן טיפים עבורי? מה עבד אצלכן? אולי יעבוד גם אצלי. אשמח לכל עזרה ושאלה אחרונה - אני חברת קופת חולים מכבי - האם יש עזרה דרך הקופה או שניתן לפנות לדיאטנית במסגרת הקופה - מישהי יודעת פרטים, משהו לא יקר? תודה והמשך יום נעים לכולן.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

טיפים - קודם כל להודות על מה שיש...
, לוקח זמן לגוף לחזור לעצמו וצריך לתת לו את הזמן הזה. נשמע שאת במקום מצויין, אז כל מה שיש זה להמשיך לאכול נכון ולהתאזר בסבלנות...

למעלה