חדשה בפורום

vered 1

New member
חדשה בפורום

הי בנות אני צריכה עזרה בכל. יש לכן רעיון לאולם גן נחמד באזור נתניה? תודה

אתי@

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

גנים מומלצים בשרון:
באזור בית ליד יש את גני שרונית המקסימים.
גן הפקאן - מקום יפה אבל הקייטרינג באותו ארוע שהייתי היה לא משהו ("מלח הארץ"), אז אם זה לא "קייטרינג הבית" אז זה יכול להיות אחלה מקום.
שמעתי המון דברים טובים על "עדן על המים".

מולדת.

New member
ברוכה הבאה ומזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בע"ה ממליצה בחום על גן הפקאן! יום טוב ומזל"ט! מולדת

שמופית

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo48.gif וברוכה הבאה

אנחנו מתחתנים בטירה בגעש, ואני ממליצה מאוד על המקום. אתם מתחתנים בחורף או בקיץ
כי אם בקיץ, אז יש ביקום את ג´ילת ואת הפארק ששמעתי שהוא מדהים ביופיו. יש גם את גן השקמים בבני ציון שמאוד נחמד לאירועי קיץ אבל טיפה יקר.

nikit1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif וברוכה הבאה לפורום

לגבי גנים באיזור נתניה- בכפר ויטקין יש שני גנים מקסימים- "ליד הנחל" ו"מקום בטבע", צ. דרור- "ארץ כנען" תל מונד- "חורשת הפקאן" משמר השרון- "גני שרונית" יש עוד הרבה מקומות באיזור, אני מציינת רק את אלו שראיתי ואהבתי מאד. מתי החתונה ועל כמה מוזמנים מדובר? בהצלחה!

dorlim

New member
מזל טוב וברוכה הבאה.

אם תצפיני מעט, יש את "אגדת דשא", שיר תוכל לתת לך פרטים יותר מדויקים. בבנימינה יש את "פנינת הברון", הייתי בחתונה שם והתלהבתי. מעבר לכך, אני מצטרף להמלצות שכבר נאמרו פה.

*שיר

New member
"צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים"

אני רואה שאני כבר יכולה לנוח על זרי הדפנה...
אני מצטרפת להמלצה על "אגדת דשא". אנחנו מאוד אהבנו את המקום. זה נמצא בקיבוץ משמרות, פרדס חנה. דרך אגב, אני לא כלכך אהבתי את "פנינת הברון" אבל היינו שם בארוע חורפי, אז היה קצת מבאס לטעמי. באזור נתניה יש גם את "מנגינות" (בכניסה לבית יהושע בערך). אם אתם עושים ארוע קית יש בחוף מכמורת מקום מקסים (לא זוכרת את שמו) ובשדות ים יש את "על הים" ו"מול הים" המדהימים.

למעלה