חדשה בפורום

מאיה 11

New member
חדשה בפורום

הי בנות, אני חדשה בפורום. נכנסתי, הצצתי ונפגעתי. אחלה פורום. שאלה בנוגע לתינוקת בת חצי שנה: מתי אפשר לקחת תינוק לחוף הים לשחק בחול?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי הים , אני חושבת שרק מגיל שנה. אבל בטח חברותי לפורום יתנו לך תשובה מדוייקת יותר (שלי רק בני חמישה חודשים)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי הים - לדעתי, כשהאמא מרגישה בשלה
וברצינות - עד שיובל הייתה בת חצי שנה, הכרחתי את כל מי שרצה להסתכל עליה לשטוף קודם ידיים, שמא יתחשק לו לצבוט בלחי. ומיכל חולקת עצם גומי עם ה-
ה שלנו
ומתפלשת בחול בגינה מאז שלמדה לשבת... בכל מקרה כדאי להקפיד שהיא לא תאכל חול, כמובן...

iris & ben

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ולגבי ים...

לדעתי ניתן לקחת ילד לשחק בחול כשהוא יושב יציב כמובן שיש לנקוט בכל אמצעי הזהירות בנוגע לשמש

imale

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo140.gif

רומי שלי נולדה במאי, ו"פיספסה" את עונת הרחצה בים, כך שאני חושבת שהיא תגיע לים פעם ראשונה לקראת גיל שנה. אין הרבה טעם לקחת תינוקת שלא יושבת עדיין לים "לשחק בחול" ובודאי שלא רלוונטי להכנס למים עד הקיץ... (עוד חצי שנה...) אבל לבריכה הלכנו כבר בגיל 3 חודשים

הי מאיה! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה שאת נהנית איתנו. לגבי הים- אנחנו לקחנו את גלי לחול מהגיל הזה בערך, אפילו קצת יותר צעיר מחצי שנה. תהנו! וגם- יש לנו רשימת ימי- הולדת, של הקטנים, ונשמח אם תוסיפי אליה את המותק הפרטית שלך. וגם- שי לנו אתר
ובו לכל ילד מילדי הפורום דף אישי ובו תמונה/ות שלו, למה נבחר שמו, ועוד דברים כרצון ההורים. אם מתאים לך, את יכולה פשוט לשרשר לפה הכל, ואני אעביר לשם. להת´

איפה אתר הילדים?

לא ידעתי שיש כזה דבר! ידעתי שיש אתר עם תאריכי יום הולדת, אבל לא עם תמונות וכו´. אני רוצה גם להוסיף את תומר. פרט לתמונה שאני מצרפת פה - מה עוד?

אז אם אפשר להוסיף אותנו....

אני רוצה להוסיף עוד תמונה של תומר, ולכתוב מספר מילים: לפני שתומר נולד, התלבטנו מאוד איזה שם לתת לו, ומאוד התקשינו, כי כל רעיון שאני הצעתי, בעלי פסל, ולהיפך. אני מאוד רציתי לקרוא לו עומרי, ובעלי ממש לא אהב את השם. ניסיתי לשכנע אותו ובסוף נכנעתי, כי הבנתי שלא כדאי לתת ילד שם שאבא לא אוהב. בסופו של דבר הצטמצמה הרשימה לשלושה שמות, והחלטנו שכשהוא יוולד, נראה אותו ונחליט מה מתאים. השמות: שחר, אור ותומר. כשתומר נולד, זה היה ממש ברור שהוא יהיה תומר, כי הוא נולד מאוד גדול וארוך, ודומה מאוד מאוד לאבא, ומכיוון שאבא נורא גבוה (1.93) ברור שגם תומר יהיה מאוד גבוה, אז החלטנו להעניק לו שם שיבטא את הגובה והגודל שלו, אז בחרנו בעץ התומר הגבוה והמרשים. ואכן תומר ילד מאוד גבוה ועצמתי, ומאוד מרשים בנוכחות שלו.

לאה_מ

New member
אני חושבת שהתשובה היא - כשאת מוכנה

לזה. אורי נולד בסוף נובמבר, כך שהים לא היה ממש רלוונטי, אבל בסביבות גיל חצי שנה, כשכבר היה קיץ, לא היססנו בכלל לקחת אותו איתנו לים. והוא מאד מאד מאד אוהב את זה. גם את החול וגם את המים.

ברוכות הבאות ../images/Emo39.gif

בקשר לים, עדיף לקחת כשהתינוקת יושבת יציב כפי שכתבו לך כבר, ולהשגיח מכיוון שהיא עדיין בשלב האוראלי שבו מכניסים הכל לפה כולל חול

למעלה