חדשה בפורום

ליבי27

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, שמחתי לגלות שקיים פורום לאנשים א-מיניים. במשך שנים הרגשתי שמשהו אצלי לא בסדר, שאני לא "כמו כולם" והתביישתי לדבר על זה. אף פעם (גם בגיל ההתבגרות) לא נמשכתי לא לבנים ולא לבנות. אף פעם לא חשבתי על סקס, לא עניין אותי ולא סקרן אותי. גם כשיצאתי עם בחורים לא נמשכתי אליהם מבחינה מינית ולא רציתי שום קשר מיני. נהניתי לדבר איתם, לצאת, לבלות, אבל רק עד ההתקרבות המינית. ברגע שהתחילו סימנים לכיוון קשר אינטימי, הקשר הסתיים ודרכינו נפרדו. במשך שנים הרגשתי מיואשת ומתוסכלת מכך שאני לא מצליחה להתגבר על חוסר החשק, ולא הצלחתי להבין חברות שדיברו על סקס כדבר מקסים ונהדר. גם כיום אני די מיואשת מכך, כי כן הייתי רוצה קשר זוגי ולהקים משפחה, אבל אני לא יודעת איך להצליח בכך ללא מין. הייתי רוצה למצוא בן זוג שגם הוא א-מיני, אבל לא יודעת איך. זהו, אני מצטערת על האורך, אבל הרגשתי צורך לפרוק את רגשותיי, ואני מרגישה שזה המקום שבו אני יכולה לעשות זאת, אחרי שנים של התכחשות לרגשותיי וניסיון להסתיר אותם עמוק עמוק...

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

כשהפורום נפתח, אמרתי לעצמי שאם אפילו אדם אחד יגיע להבנה שהוא אסקס, ושזה טבעי, שאם אפילו אדם אחד ינשום לרווחה בזכות הפורום, שיפרנו את העולם. הודעות כמו שלך מזכירות לי כל פעם מחדש, משמחות כל פעם מחדש. אמרת שאת עדיין מיואשת מזה, אבל בזכות היותך בפורום, בזכות הנוכחות והפעילות של כולנו פה, יש סיכוי טוב יותר שהיאוש יפתר. אולי יש מישהו בשבילך פה. אולי יש מישהו בשבילך שעדיין מרגיש שמשהו אצלו לא בסדר וצריך לגלות את הפורום שלנו. בלוח ההיכרויות של הפורום ביקרת?

ליבי27

New member
../images/Emo51.gif

אילינאזי, תודה על הברכות. אני בהחלט שמחה שמצאתי את הפורום הזה, ומקווה שבעזרת תמיכת האנשים כאן וההבנה שקיימת כאן כלפי הנושא, אצליח להתגבר על היאוש שמלווה אותי. חוסר ההבנה של החברה הסובבת אותי קשה מאוד, בעיקר של החברים הקרובים, שלא מצליחים להבין את הרגשותיי. אשמח להיכנס ללוח ההיכרויות של הפורום. האם הוא רק של אנשים א-מיניים? כיצד אני נכנסת אליו?

p019

New member
ברוכה הבאה

זה בהחלט המקום להוציא החוצה את כל מה שהרגשת שהחברה סביבך לא רוצה לשמוע. תגלי שארבה אנשים כאן עברו חוויות דומות לשלך.

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את מוזמנת לפרוק את רגשותייך, לשם כך הפורום קיים ולא סתם תחת "תמיכה"
ומי יודע אולי כאן תמצאי את הבן זוג עבורך... שיהיה בהצלחה ואת מוזמנת לספר לנו עוד על עצמך (מבלי להצטער על האורך).

ליבי27

New member
תודה לכולכן

תודה על קבלת הפנים. אני בהחלט מקווה שבעזרת הפורום אצליח להתמודד טוב יותר עם רגשותיי ועם חוסר ההבנה של הסביבה הקרובה אליי.

korpiklaani

New member
היי../images/Emo70.gif יש כאן גם בנים וגם הם

לפחות אני - מאחל לך ברוכה הבאה ושילוב נעים
הלוחות נמצאים בסרגל הכחול למעלה יש שם אופציות: ראשי, תקנון תפוז, סרגל , קישורים , מאמרים ,סקר ולוחות- תפרסמי שם מה את מחפשת ושיהיה לך בהצלחה

למעלה