חדשה בפורום

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, שמחתי למצוא את הפורום הזה. אני בת 23 וחולת לופוס מזה 3 שנים. רציתי לדעת אם קבוצות התמיכה עדיין קיימת. בנוסף, אשמח להיתכתב עם אנשים בגילי באותו מצב. שבת שלום לכולם

שלום לחדשה בפורום

שלום ל- ל3 על איזו קבוצת תמיכה את מדברת? האם על זאת שיעל דורון ממליצה בפורום? ואז תוכלי לפנות אליה דרך כאן, או על אחרת. אשמח לשמוע ממך ולנסות לעזור לך. כמו כן, אם תיכנסי לרשימת ה"מאמרים", שהם בעצם סיפורים אישיים של חולים, תמצאי אנשים בגילך שחולים במחלה, ותוכלי לפנות אליהם ישירות. הרבה בריאות כוכי

ל3

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים החמה

ראשית אני מודה לך על קבלת הפנים החמה ולכל משתתפי הפורום. מזה זמן שאני מחפשת קבוצת תמיכה באזור חדרה אך טרם מצאתי. אני חולת לופוס מזה שלוש שנים ומטופלת בפלקווניל ( וכשיש התלקחות אז גם בסטרואידים). הסימפטומים הופיעו בצבא אך שם לא גילו לי כלום. כשהמחלה פעילה זה מתבטא בחום סופברילי, פריחת פרפר, כאבים במפרקי הידיים בעיקר, חולשה וכו´. בנוסף יש לי נשירת שער, אנמיה ויתר ל"ד שמטופל עי" כדורים להורדת לחץ הדם. כרגע אני בלי סטרואידים ומקווה שכך זה גם ישאר תודה על ההקשבה

gaia20

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif הצנוע...

הי ל3 אני קרובה לגיל שלך- 20, חולה 5 שנים
את מוזמנת כמובן להסתכל בכל מה שיש בשורה האפורה למעלה- כמו שכוכי המליצה יש שם סיפורים אישיים- את מוזמנת לכתוב את שלך ואני אכניס אותו לשם. חוץ מזה יש גם קישורים לכל מיני אתרים מעניינים שקשורים ללופוס. את מוזמנת לכתוב כאן כל העולה על רוחך, אני רואה חלק מתפקידי הפורום הזה כתמיכה לחולים. מקווה שתשארי איתנו ותמצאי כאן את מקומך,
שבת שלום, גאיה.

למעלה