חדשה בפורום

limee

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם! קוראים לי סיגלית, אני בת 16 וחצי מבאר שבע, ואני נורא אוהבת את הסדרה אינויאשה ועוד אנימות רבות!

jakotsu

New member
ברוכה הבאה

אנוכי (לול, אנוכי) זהר, בת 13, גבעתיים. אנוכי לראות מדי פעם אינויאשה, אבל האנימות שאני באמת אוהבת אלו וואן פיס, יוגיהו GX (במיוחד כדי לצחוק על הדיבוב XD) ויצא לי לראות כמה פרקים של מייפל טאוון, אנימה חמודה. בכל מקרה, השתלבות נעימה, ושיהיה לך יום נעים :)

ברוכה הבאה.

תספרי קצת על האנימות שראית. מקווה שתהני בפורום.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifברוכית

אני מתן בן 13 האנימות החביבות עלי הן איניויאשה ב בליץ' ושינאגמי נו באלדה

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה D:

השתלבות מהירה, קלה ונעימה D: אה, וכל בעיה\שאלה\בקשה את יכולה לפנות במסרים\נצלושים לי ו\או לחברי הפורום D:

gamerona6

New member
new on forum!!:)

קונינצ'יווה לכולם!!:) אני חדשה בפורום...קוראים לי רונה ואני בת 14 (כיתה ט').. ואני מכורה לסידרה אינויאשה:)... פרטים נוספים: גיימרית,אוהבת לצייר,לשיר(להקה),כתיבה....ואופקורס "אינויאשה^^ עיסוק שלאחרונה היכרתי:לכתוב סיפור..נממ יש לי סיפור מד"ב\פנטזיה\רומנטיקה שאני כותבת לאחרונה(אני חולמת שהוא יתפרסם חח ויהפוך לסידרת מאנגה\אנימה\סידרה מציאותית\סרט...ת'אמת אין לי שמץ למה זה יהפוך...לבינתייים רק סיפור.. מי שררוצה לדבר איתי...על אינויאשה או על מה שתירצו אני פה...מעניין אותי כל דבר !!=)^^ ג'אה מטה רונה-צ'ה:p

gamerona6

New member
תגידווווווווו

איך אני ניכנסת לפורום הראשי וכאלה????

mikokikyo

New member
נכון כתוב לך למעלה

שער תפוז>פורומים>אינויאשה>פורום? אז שער תפוז= הדף הראשי של תפוז. פורומים= הדף עם רשימת כ-ל הפורומים. פורום= דף הכניסה של הפורום. אינויאשה= הדף הנוכחי בפורום. ^^

Lust chan

New member
ברוכה הבאה! ^__^../images/Emo135.gif

תהני בפורום. אילו עוד אנימות את אוהבת, אם מותר לי לשאול?

Lust chan

New member
אלייך התכוונתי בהודעה השנייה P=../images/Emo135.gif

אמנות השרשור, נו.

למעלה