חדשה בפורום

nikita5s1

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, אני מעריצה ותיקה של הסדרה, עוד מגיל 12, ורק עכשיו גיליתי שאתם פה :) היום אני נשואה טרייה והצלחתי לשכנע את בעלי לראות את כל הסדרה יחד איתי מההתחלה. אנחנו עכשיו באמצע העונה השניה. הוא דווקא מתחיל להיכנס לזה :) רציתי לשאול מתוך סקרנות, מה הגילאים של אנשים פה, מעניין אותי אם מדובר באנשים שהתחילו עם הסדרה בזמן ששודרה בעונות הראשונות או כאלה שדווקא נדבקו בחיידק ה-X מאוחר יותר. נ.ב הכינוי שלי בתיכון היה סקאלי, וגם הכתובת מייל וכו', אבל בעקבות מטרידים הייתי צריכה להחליף.

ברוכה הבאה

אני עינת. גם אני התחלתי אי שם בגיל 12 לראות את הסדרה, מהפרק הראשון.. הגילאים פה נעים מ 12+ ועד 40+ והם רק אלה שאנחנו יודעים עליהם.. חלק התחילו פה בעונות הראשונות בשידור המקורי חלק נתפסו מאוחר יותר אבל מה שבטוח זה שכולם נתפסו.

randomalit

New member
אותו סיפור אצלי

אני בת 22 והתחלתי לראות גם בגיל או 11-12. אני חושבת שהתחלתי לראות את הסדרה משידורים חוזרים של העונה הראשונה אבל אני די וותיקה בעסק (1996 או 1997). ברוכה הבאה אגב!

ברוכה הבאה :]

ממ אני בן 18, התחלתי לראות את הסדרה עוד שהייתי בערך בן 10, שידרו את עונות 1- 5 בערוץ רוסי שהיה אז בכבלים (היה אז כל יום פרק אני חושב), אחרכך כשהייתי בן 16 ראיתי את עונות 1-3 בAXN וזה חיזק לי את הרצון לראות את כל הסדרה, ואז בגיל 17 וגם אחרי שמצאתי את הפורום
החלטתי שאני חייב לראות את כל העונות, והנה זה קרה (יש!) אפשר להגיד שנדבקתי בחיידק ה- X :) עוד מהפעם הראשונה שראיתי את הסדרה, כי אפילו בשנים הבאות שלא ראיתי אפילו פרק אחד אז תמיד היו לי מחשבות על הסדרה וכמה שאני רוצה לראות את כל העונות, ובכלל עד שראיתי שלושת העונות הראשונות שוב פעם בAXN לא ידעתי בכלל שלסדרה יש 9 עונות.

Gilliana

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואני מאלו שהתחילו עם השידור המקורי ובעונות הראשונות, וגם אני הכרתי את הסדרה תודות לבעלי (כיום לשעבר), והתחלתי לצפות בה מתישהו לקראת סוף העונה הראשונה או אפילו תחילת השניה - אני כבר ממש לא זוכרת, בכל זאת עברו מאז כמה וכמה שנים טובות, אבל מה שאני כן זוכרת הוא שזה היה היכן שהוא לקראת אמצע שנת 95.

randomalit

New member
אז אולי את זוכרת

את ימי החסד של טלעד, שהם פינקו אותנו במרתון תיקים באפלה בסופ"ש בשעות נורמליות? :)

Gilliana

New member
זוכרת גם זוכרת ../images/Emo13.gif

למרות שדווקא את המרתונים האלו ראיתי פחות, כי ראיתי את הפרקים לרוב באמצע השבוע. מה שכן - ברוב המקרים הייתי מקליטה ורואה יותר מאוחר, או למחרת, כדי להמנע מהפרסומות המעצבנות.

1Shir

New member
היי../images/Emo140.gif אצלי זה בערך באמצע.

כשהסדרה היתה להיט טרי בארץ עדיין לא ממש ראיתי. התחלתי לראות פה ושם בעונה 3. באמצע עונה 5 התחלתי לראות יותר באדיקות. כמעט לא פספסתי אף פרק. באמצע עונה 8 שוב נטשתי, בעיקר כי הייתי בצבא והסדרה עברה פתאום מיום חמישי לאמצע השבוע. כש-AXN שידרו את עונות 1-3 (לפני קצת יותר מ-3 שנים) התמכרתי סוף סוף, וגם השלמתי את מה שפספסתי בעבר (וגם את מה שלא.. וגם שוב את מה שכן..) ד"א קצת אחרי שזה התחיל, שודר הפרק האחרון בערוץ 2 וכמובן אותו ראיתי, לעומת שאר עונה 9 שלא ראיתי כשהיתה בערוץ 2. ואני בגיל שלך

Ice Age

New member
28

נ++, צופה מהעונות הראשונות ששודרו בערוץ 2. ועכשיו שמתי לב שכבר לא ראיתי פרק כמה חודשים.

nikita5s1

New member
איזה כיף שיש עוד משוגעים כמוני :)

אני התחלתי לראות את הסדרה ממש מהעונה הראשונה. אני חושבת שהייתי בערך בת 11. בתקופה ההיא היו גם הרבה שידורים חוזרים של העונות הראשונות, שוב ושוב... מהעונה השמינית בערך כבר התחלתי לפספס פה ושם בגלל הצבא, אבל אני זוכרת שקראתי באתר שלהם שסקאלי בהריון וזה הטריף אותי... אז החלטתי להוריד את כל הפרקים :) היום יש לי את כל ה-201 פרקים (כולל הפיילו, ועכשיו כאמור אני מרעילה את בעלי :) אני זוכרת כמה גאה הייתי בסדרה כשסיפרו בחדשות על הכבשה דולי ששוכפלה והראו סצינה מתיקים באפילה שבה מאלדר רואה הרבה סמנתות קטנות עובדות בשדה (מהסרט לא?). אמרו אז שבסדרה זה היה נראה כמו מדע בדיוני והנה עכשיו זה אמיתי. היום אני לומדת רפואה מחקרית וזה ממש מגניב לראות את הסדרה שוב, לשמוע את סקאלי מדברת ולהבין לעומק מה הרקע המדעי של כל זה. מה שמצחיק שמה שמלמדים היום לעומק באוניברסיטה אז היה ממש בחיתוליו, וכשסקאלי מסבירה משהו מאוד טריוויאלי היום כפריצת דרך חדשה של אז זה ממש משעשע... גם האפקטים (איפור, וכו') נראים לי משעשעים, בתור ילדה אז לפני כל האנימציות הממוחשבות זה היה נראה הרבה יותר אמין. עכשיו כשאני רואה את העונה השניה, לא זכרתי שמאלדר וסקאלי הגיעו לרמת קרבה כזו כבר בהתחלה. למצבים שהוא אומר לה - את כל מה שנשאר לי, ורק עליך אני סומך וכו'. בכל אופן, זכרוני עונה 5 נחרטה כעונה הגדולה ביותר, ועדיין לא ראיתי אותה שוב, אבל אם אני לא טועה זו העונה שבאמת התחילו להיכנס לקטעים אישיים של הדמויות ופחות להתעסק בפרקי נושא. זו גם הייתה השנה שהם זכו בפרסים בגלובוס הזהב, השחקנית הדרמטית, השחקן הדרמטי, וסדרת הדרמה הטובה ביותר. היה ענק. ישבתי עד לפנות בוקר לראות את הטקס המקורי והלכתי לישון עם חיוך על הפרצוף. מאז לא ראיתי את ג'ליאן בסרטים, את דיוויד הרבה יותר. אני חושבת שהיא הופיעה בתפקיד קטן מאוד בסרט המלךהאחרון של סקוטלנד. למישהו יש מידע על הסרט החדש הזה שבו היא מככבת?

וואו,

היה לך הרבה לפרוק מה?
מבינה אותך לחלוטין. לגבי האמי אני חושבת שדיוויד לא זכה בשום אמי כשחקן הדרמטי אבל אולי אני טועה.. לגבי הסרט של ג'יליאן אני פחות עוקבת אחרי הקריירה שלה אבל חיפוש קצר בפורום יעלה את התשובה לגבי הסרט, לפחות עד שמישהו שיודע יענה...
ועכשיו למה שבאמת מעניין: כן, סקאלי ומאלדר התקרבו די מהר יחסית, אם נחשוב שעונה 2 היא אחרי שנה שהם עובדים יחד אז שנה זה בהחלט זמן מספיק להתקרב לאינטימיות שהייתה להם, לנו זה נראה מהר מדי כי מה רק אחרי עונה אחת? אז איך חיכינו כל כך הרבה זמן אחר כך עד לנשיקה?? ומאלדר
אין יותר מה להוסיף.

scary5

New member
לא באמי, בגלובוס הזהב

הוא, ג'יליאן, והסדרה זכו בגלובוס הזהב באותו טקס.

Gilliana

New member
ג'יליאן אכן הופיע במלך האחרון של סקוטלנד

ובתפקיד קטן, אולם הופיעה בהרבה מאד סרטים מאז תיקים באפלה, לרבות סדרת המופת של הבי.בי.סי - Bleak house, תפקיד עבורו היתה מועמדת לפרסים רבים ואף זכתה בכמה. לגבי הסרט החדש, The straightheads, אם תקראי את הכתבה שהעליתי הנה אתמול (ג'יליאן מדברת על מכוניות), תוכלי למצוא הרבה מידע אודות הסרט בו היא מככבת לצידו של השחקו דני דאייר.

גילי נו באמת

להסביר לך שוב את עניין הדבורים והחסידות ואליהו הנביא??
דיוויד זה הופיע ג'יליאן זה הופיעה....

1Shir

New member
הסצינה שתיארת היא לא מהסרט

נראה לי שהיא מהפרק הראשון בעונה הרביעית... כן בהחלט לגבי כל מה שכתבת, הסדרה מאוד מחוברת למציאות. זה עושה אותה לפעמים יותר קשה לצפייה, אבל גם יותר מרתקת, מושכת ואמינה. וכן מולדר וסקאלי תמיד היו קרובים (לדעתי מהפרק הראשון אפילו), אבל זה אף פעם לא היה במרכז. זה תמיד היה משהו שנמצא חזק בסאבטקסט של הסדרה, לכן לדעתי תמיד ידענו את זה, אבל עד שלא ממש מתעמקים בצפיות החוזרות, קשה להיות לגמרי מודעים לזה. עונה 5 - בחירה טובה. באמת מהעונה הזאת לסדרה נוסף פן פחות כבד, יותר הומור בפרקים, יותר סיפורים מסביב. תמשיכי לעדכן בפרקים שאת רואה!

nikita5s1

New member
אתם יודעים מה עוד מצחיק?

שתמיד כשמראים את סקאלי שוכבת על הגב עם כותנת של בית חולים נדמה כאילו החזה שלה לא נענה לחוקי הפיזיקה. הציצים שלה נראים עומדים במיוחד ובולטים בצורה לא טבעית. זוכרים את חזיית הפושאפ הקשיחה שהייתה להיט אז? כנראה שהבמאי שכח שבבית חולים לא שמים חזיה. :) אני אומרת לכם - זאת ממש חוויה לראות את הפרקים האלה אחרי כמה שנים - אני שמה לב להרבה דברים שלא שמתי לב אליהם קודם - מומלץ בחום. אגב, לפני יומיים ראיתי את הסצינה שבו הוא יוצא מהבריכה חטוב להפליא בבגד ים הקטן האדום שלו. אני זוכרת איזו היסטריה זה חולל אז בקרב הבנות. גרררר....

למעלה