חדשה בפורום

• פותח הנושא limee
  • פורסם בתאריך

limee

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, אני חדשה בפורום! קוראים לי סיגלית, ואני בת 16 וחצי מב"ש. ואני כמובן, נורא אוהבת את בליץ! האמת היא שאני מעריצה די חדשה של הסדרה. אני רק בפרק 18 ,ויש לי בעיה, אני לא מוצאת את פרק 18 בשום מקום! מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הפרק?

JeeChan

New member
ברוכה הבאה ^_^

אני אדבר איתך על הנושא במסרים פרטיים ^^

Goggle Girl

New member
תיראי את 19 ו20 ביחד! לא אסלח לך אם לא!!!

ברוכה הבאה ^^ את תלמדי מהר מאוד שאני מעריצת בליץ' חולת כלבת >> היזהרי ממני, וזו עצה ידידותית ^^

RaVeN IYI

New member
..>: אבל גין %$@^$@^$@

יו אני צצה פה בתדירות שאני הולכת לישון ס.ס;

c881

New member
רשימת כל הפרקים

http://www3.alluc.org/alluc/anime.html?action=getviewcategory&category_uid=11589

Guid

New member
היי! ברוכה הבאה!!

אני עידן, בן 19. אני מקוה שתשתלבי מהר! לא יודע איפה תשתלבי, הפורום לא ממש חי בין הפרקים XD אבל זו רק אמירה פורמלית... ^_^

limee

New member
תודה לכולכם!

אני בטוחה שתהיה לי השתלבות נעימה! ושוב פעם תודה. ראיתי את פרק 18 (מחר אני אראה את 19-20)... ויש לי שאלה, איזה זוגות יש בסדרה? כי האמת היא שנוצר לי קצת בלאגן....

Goggle Girl

New member
איצ'יגו\רנג'י.

הזוגות הרישמיים היחידים בסדרה בינתיים הם זוגות שרואים בפלאשבקים ושקרוב לוודאי שאחד מהם לפחות מת במרוצת השנים. יש המון אפשרויות רומנטיות ורמיזות, הבולטים ביניהם הם כמובן איצ'יגו עם או רוקיה או אוריהימה, אבל שום דבר רישמי בינתיים.

CibiHeart92

New member
וואה, ואני חשבתי שלגמרי תכחישי איצ'ירוקי! ;-;

סנפאייייייייייייייייייי
חשבתי שאיבדתי אותך לחלוטין T.T

Goggle Girl

New member
אני לא סלאט איצ'יהימה מטומטמת, מה לעשות

כן סלאט של הזוג, אבל לא עד כדי כך. זה שאני לא תומכת בזוג מסויים לא אומר שאני אכחיש אותו עד עפר. יש ביניהם אינטראקציה שיכולה להתפרש כרומנטית או כלא רומנטית. עד שקובו טיטה לא אומר "הוא עם רוקיה" או לחילופין "הוא עם אוריהימה" אין טעם להכחיש באמת אף אחד מהזוגות (בייחוד כשאיצ'יגו ורוקיה הם שתיים מהדמויות שיש ביניהן הכי הרבה אינטראקציה בסדרה) וגם כשיהיה זוג רישמי (אם יהיה, זו סדרת שונן ככלות הכל) עדיין אי אפשר להגיד "זה לא קרה אף פעם". יש אינטראקציה וכל אחד בוחר איך לפרש אותה. לנהוג אחרת זה יהיה לרדת לרמה של הסאלטס שאני כל כך מתעבת.

ShimiChan

New member
=O

היי סיגלית D: אני בן 16 מדימונה D: ואת יכולה למצוא אותו ביוטוב :) ברוכה הבאה לפורום בליץ' D:

למעלה