חדשה בפורום!

חדשה בפורום!

אבל אמא אני לא כ"כ חדשה! אורי כבר בן עשרה חדשים והוא כבר התחיל לעמוד ולזחול קצת, אנחנו כ"כ מתרגשים!

ברוכה הבאה אמא של אורי!

אורי (כמו אור) או אורי (כמו השיר)? ספרי קצת - מתי נולד, מה הוא עושה, הולך לגן? נשמח לשמוע, וגם עליך! אני בטוחה שתהני פה מאוד!

מאיה10

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש לנו תינוקות כמעט באותו גיל, תומר בן עשרה חושים ושבוע. גם אני הצטרפתי לא מזמן. אולי תספרי עליכם עוד קצת, כמו מאיפה אתם והאם את עובדת או איתו, כמובן רק אם את רוצה. ומזל טוב על הזחילה והעמידה. נשתמע

´אורי´ כמו בשיר

הוא יהיה בן עשרה חדשים עוד יומיים ואני לא מאמינה זה נראה לי כאילו הוא נולד אתמול. אני עובדת בירושלים והוא אצל מטפלת מאוד טובה שעוזרת לו להתקדם! הוא קצת איטי כי הוא פג - נולד חדשיים לפני הזמן במשקל 1800 אבל הוא גדל והתפתח מההתחלה בקצב מהיר מאוד!!! היום הוא עדיין קטן קצת אבל די עונה על הצפיות. נותן לנו רק
ותודה על הקבלת פנים החמה

הי אמא של אורי, בקרוב מאוד יפתח

פורום הורים לפגים גם שירה פגה, נולדה בשבוע 30 במשקל 1500 קילו נשמח לראות אותך גם בפורום החדש (עם הדגשה על גם

אשמח מאוד להשתתף בפורום פגים!!!

באמת חפשתי כזה פורום כדי לספר ולשמוע ספורים, עצות ורעיונות! תודה!!! ולהתראות גם בפורום פגים פנינה

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לשלוח לי במסר או מייל את תאריך הלידה של אורי ואצרף אותו לרשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום במאמרים.

למעלה