חדשה בפורם ולקרן

חדשה בפורם ולקרן../images/Emo15.gif

אני אמא של עומר - הבן ודנה - הבת תאומים בני חצי שנה ושלושה שבועות - סופרים כל יום רק לפני שבוע יצאתי מההלם של לגדל תאומים ונכנסתי לראשונה שוב לאינטרנט גיליתי את הפורמים והכי חשוב שאני לא לבד אז תודה לך קרן שבנית לנו בית ותודה לכולם שאתם כאן מרגישה קצת פחות לבד חג אורים שמח ומלא אור

שריתיייייי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה...אני שמחה שמחה שמחה... שנוכל לשתף עוד אחת בסיפורינו...ולילמוד מעוד מישהי... הלם? חחחחחחח אני לדעתי עדיין שרויה בו....אני מסתכלת על ילדיי וחושבת....אני אמא? אני? וואהו אני אמא ל3 ילדים (נו טוב לשלישיה)...לרגע לא הרגשתי אמא....בכל שנת האימהות שלי....כן אני מחתלת, כן רוחצת, כן מאכילה, שוקלת, חיסונים, נידנודים, משחקים...אבל....אבל...אני אמא ואני רוצה לומר שעוד לא קרה הדבר שימחיש לי באמת שאני אמא..... ולכן-ם????? אתם מרגישות אמהות??????? מעניין אותי לדעת ואם כן מתי הרגשתם זאת לראשונה...ממש..?

אני חושב שמתחילים להרגיש הורים כש..

מתחילים בחינוך מתחילים לעמוד מולם עד אז זה טיפול פיזי נטו ונתינת אהבה וחום רק שהם מתחילים להתייצב מולך ואתה בעצם רואה איך הם אנשים קטנים עם רצונות גדולים אתה מבין את האחריות שלך את הכוח שלך מולם ואת האמון שהם רוחשים לך אז אתה מתחיל להבין מה זה באמת להיות הורה

אני אמשוך אותך עוד קצת בלשון ו.....

אשאל.....מתי היה הרגע שבו הרגת אבא "על אמת"?.....חחחחחחחחחחח.....נו יושבי.....מתי שהקיאו עליך? מתי שהתחצפו אליך? שזייפו חתימה שלך בביה"ס? חחחחחח

nonana

New member
הרגשתי שנעה יצאה לעולם../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ממש בהתחלה והייתי בהיי כזה. הרגשה נפלאה.

למעלה