חדשה בפרום המקסים

רחלי228

New member
חדשה בפרום המקסים

עוקבת אחריכם כבר די הרבה זמן. ויש לי שאלה - בשבתות, כשהילדים איתי, אני לא ממש יועת מה לעשות יחד עם הבן הצעיר. בחודשים האחרונים אין לי ממש מה להציע לו. לפעמים הוא מצטרף אלי להליכה עם האופניים שלו (ואני צועדת) , אבל בכללי, אני מרגישה שאני לא ממש מעניקה לו גירויים או חויות מיוחדות. אבל לרוב אנחנו בבית. ואני מרגישה די חרא עם זה. יש לי כמה מגבלות בדרך כלל: האחת - כלכלית - כך שאני נמנעת להוציא הון על בילויים וכיופים, והשניה היא אמצעי תחבורה ועל כן אם כבר מבלים, אז במרחק קרוב לבית. שאלתי היא - יש לכם רעיונות לבילויים עבורנו, לי ולבן הצעיר בן 9 . לגדולה (בת 15) כבר יש חיים עצמאים ומלאים משל עצמה ואנחנו מבלות המון יחד, העולם שלנו התקרב מאוד ככל שהיא גדלה.

לפני שאני עונה../images/Emo9.gif

יש אי אילו הגבלות,כלומר את מתעקשת על רדיוס מאוד קרוב? את נעולה על חברים בנים עבורו,או שגם בנות תתקבלנה בברכה? כי לא מזמן היתה כא הצעה,גם היא אמא שחיפשה חברה עבור בנה היחיד... רק שלה היו כמה קריטריונים "פעוטים"
מה שרציתי לומר הוא,שאת בת השמונה שלי את אולי אפילו זוכרת... ואתם מוזמנים בכייף

ברוכה הנמצאת../images/Emo13.gif

למרות שאני לא חדשה,אני אומנם לא כאן הרבה,אבל קוראת כמעט כל יום. תודה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו בכייף אני יכולה לומר לך מה אני עושה עם בתי בת ה -9 אז כמו שאמרת , הליכה או ספורט כלשהוא היא אופציה נחמדה מה לגבי הליכה לספריה במקום מגוריכם? אפשר גם לעשות מנוי לספרית וידאו ואחת לשבוע להחליט על "ערב סרט" שתבחרו יחד (את יכולה להכיר לו סרטים שאהבת כילדה והוא יכול לעדכן אותך בסרטים האהובים עליו) - זו לא הוצאה גדולה ואם עושים מנוי לעשרה סרטים או יותר הסכום יוצא ממש זניח. אפשר להחליט על יום בילוי משותף שבו תשחקו משחקי תפקידים ( ערב אחד הוא יהיה ההורה ואת הילדה וכו') זה מה שעלה לי בראש כרגע...

רחלי228

New member
באמצע השבוע - אין לי בכלל דילמה

הכל ברור וסדר היום מוקפד, כולל זמן לפנאי , ותמיד יש מה לעשות. הבעיה שלי היא בסופי השבוע... בימי שישי פחות , אבל בשבתות - זה ממש מפריע לי.

למעלה