חדשה בפריז..

mitzi77

New member
חדשה בפריז..

היי לכולם הגעתי לכאן לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי ישראלים שהם לא תיירים. קצת מוזר, לא? בכל מקרה, אם יש מישהו מביניכן/ם שלא גר בארה"ב (אני סתם מקנאה) אלא במקום הקפוא הזה אשמח לשמוע.

אחח.. פריז..../images/Emo99.gif

ככל הידוע לי, אין לנו פה חברים מצרפת, אבל נשמח אם תהיי הראשונה
, ומי יודע,אולי בהמשך יצטרפו עוד.. אולי בזמן שאני מרתיח מים לקפה תספרי לנו קצת על עצמך? מה הביא אותך לחו"ל\שאיפות\כוונות.. (וכל מה שבא לך לספר).. אגב, ברשותך.. אני אזמין את כל חברי הפורום לטיול קצרצר בפריז

איי ל

New member
מנהל
קפה עם קרואסון..?!

זה לא קשור בדרך כלל ל"בוקר של אחרי" ?

לא..

להרגע...להרגע.... הידעתה?...הצרפתיות בורחות באמצע הלילה. רק אל תשכח להשאיר להם בגהההההה ליד הדלת כאות הוקרה.

nalini

New member
התרגום שלך לבגט?

הייתי משאירה בקבוק בושםֿ/דאודורנט/פבריז או ספריי של השירותים. מנסיון, ואחרי רחרוח מקרוב של ז'אן אחד שפגשתי (דווקא בניו יורק, מי היה מאמין) זה הספיק לי לשמור מרחק. בררר. רגישה לריחות.

נ ע מ ה ק

New member
לא בפריז, אבל ליד

אני קצת יותר קרובה אליך... אני בלוזאן ( שוויץ ) בTGV זה 4 שעות... אז נראה לי שאני אחכה קצת לפני שאני מרתיחה מים ( שלא יתקררו בינתיים ), אבל אם תגידי שאת בדרך, אני מבטיחה גם קרואסון... :)

mitzi77

New member
עכשין אני מבינה

שבאמת אין פה אף אחד... בכל מקרה אני שמחה להיות הראשונה. איך הגעתם לאירופה? איך מסתדרים במקום חדש? אני פה בגלל האהבה, אין לי שפה - אבל אני מתחילה ללמוד בשבוע הבא בסורבון - ועוד אין לי עבודה, אז אני די משועממת... דרך אגב, כל הצרפתים שפגשתי עד כה לא הסריח אבל הם בהחלט אומרים "בגהה"

Mירב

New member
תחפשי גם בפורום אירופה

אולי יש שם אנשים שלא נכנסים לפה...

joojooj

New member
א-פרופו סורבון

לפני אי אלו שנים כשביקרתי בפארי, הייתי חייב ללכת לשרותים, אבל ממש חייב. משום מה לא היה שום מקדונאלד'ס בסביבה (אז זה עוד היה בבחינת טאבו, כנראה). המוסד היחיד שנראה לי מסוגל לענות לצרכיי היה מבנה ניאו-קלאסי מרשים שסביבו התרוצצו בני תשחורת רבים. וזאת היתה הפגישה המשמעותית הראשונה שלי עם הסורבון...

למעלה