חדשה בשטח

ledikla4

New member
חדשה בשטח

שלום בנות... אני זקוקה ליעוץ ועיקר תמיכה.
שנתיים וחצי אחרי הריון ולידה טבעית ניסינו להרות שוב, חשבנו שכמו בילד הראשון הכל ילך לפי ההזמנה וכבר שנה וחצי שאין הריון. לאור העובדה שההריון הראשון בא בקלות לא היינו סגורים מה צריך לעשות אחרי שנה התחלנו סשן בדיקות ( למעט צילום רחם ) ובינתיים הכל ניראה תקין... אחרי 3 מחזורים של אקיקלומין הבנתי שמהווסת הבאה מתחילים הזרקות... איך זה עובד? אני חייבת לציין שההתמודדות הריגשית קשה לי, עוד לא מבינה לאן נחתתי ואיך הגענו לכאן... יש פה בנות עם סיפור דומה? לפרט קצת יותר איך זה עובד?

Smadalita1976

New member
שלום

היי לך,

ראשית כל - לנשום

את תקבלי פרוטוקול מהרופא עם סוגי הזריקות והמינונים אותם עליך להזריק.
איך להזריק - את יכולה לבקש שאחות תראה לך, אבל הכי טוב זה פשוט ללכת ל you tube ולראות שם איך עושים את זה.
לא תמיד יש אחות בנמצא.
את יכולה להזריק לעצמך או שמישהו אחר יכול להזריק לך - מה שנח לך.

וכך תמשיכי ותמשיכי (פרוטוקול ארוך או קצר) עד שהרופא יחליט שאת מוכנה לשאיבה.
לאורך הדרך תקבלי הנחיות איזה זריקות לרכוש וכמה להזריק.

הזריקה האחרונה תהייה אוביטרל, ואז תהיה השאיבה.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

סמדר

אולי את מתכוונת להזרעות ולא הזרקות?

אחרי האקלומין מתחילים הזרעות עים זה בלי זריקות זה מאוד פשוט אתם נותנים זרע למעבדה מחכים בערך חצי שעה ואח"כ פשוט הרופא מזריק את הזרע ישירות אצלך פעולה פשוטה ולא כואבת בכלל ואורכת דקה שתיים במידה וצריך זריקות לפני ההזרעה את מזירקה לפי הנחיות הרופא לאחר המחזור לפעם ראשונה האחות מנחה אותך ואח"כ את יכולה לבד או בעלך או כל יום ללכת לאחות
בהצלחה רבה ובשורות טובות במהרה.

blueberries

New member
כדאי לך לעשת צילום רחם

אם את מה"לא מוסברים" (ז"א שלא מצאו בעיה אצלך או אצל בעלך)כדאי לעשות צילום רחם לפני שאת עוברת לשלב הבא של
הזריקות כי אם יש לך סתימה באחת החצוצרות או אפילו סתם plug שחוסם הצילום עצמו יכול לעזור לפתוח.הפחד מהצילום יותר
גרוע מהצילום עצמו שאורך בדיוק דקה.גם אני כמוך אחרי לידה אז קצת פחדתי אבל אחרי כל מה שעברתי כמוך בלידה טבעית אז קצת כאבים כמו כאב מחזור בינוני-חזק לא שבר אותי.אם את מתלבטת היכן לעשות את הצילום אני מאוד ממליצה לך אם זה קרוב לעשות אותו במכון הרנטגן ברמת גן אצל פרופ' טוגנדרייך,הוא ממש עדין.

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...

אז אני מניחה שהתכוונת שאת עוברת לזריקות ולא להפריה.
מבחינה טכנית זה אומר להזריק במשך כ10 ימים חומר שיגרה את השחלות לייצר זקיקים ואז תקבלי זריקה שתגרום לביוץ, ואז אני מניחה שתהיה הזרעה.

אבל כמו שהציעה לך פה בלובריז - רצוי מאד לעשות צילום רחם לפני, כדי שלא יתברר שאת מזריקה הורמונים פול גז בניוטרל.
אחת הסיבות לאי פוריות משנית (כלומר אי פוריות אחרי שכבר יש ילד) היא איזשהו שינוי שחל בעקבות ההריון הראשון - זה יכול להיות הדבקויות ברחם, חסימה של החצוצרות ועוד.
כדאי מאד לבדוק לפני שמזריקים סתם.
בהצלחה

למעלה