חדשה בשטח

מצב
הנושא נעול.

מאיה122

New member
חדשה בשטח

חדשה בשטח
היי, אנו זוג לנסיכה בת שנה וחצי ומנסים להרות שוב, אנו בתחילת דרכנו, עד עכשיו לקחתי פעם אחת איקקולומין- דבר שהשפיע עלי נורא- הייתי פשוט מכשפה!- האם כך זה עובד? הייתי מעונינת לקבל הדרכה מה עוד מצפה לנו.

בדיוק ככה זה עובד ......

חדשה בשטח
היי, אנו זוג לנסיכה בת שנה וחצי ומנסים להרות שוב, אנו בתחילת דרכנו, עד עכשיו לקחתי פעם אחת איקקולומין- דבר שהשפיע עלי נורא- הייתי פשוט מכשפה!- האם כך זה עובד? הייתי מעונינת לקבל הדרכה מה עוד מצפה לנו.
בדיוק ככה זה עובד ......
החברות שלי קנו לי מטאטה ...... סתתתםםםםםםםםםםםםםםם אין מה לעשות ..... שכולם יסבלו יחד איתי ושיתפוצץ העולם ... תודה לאל אני כבר אוחורי זה ..... ליהי

ברוכה המצטרפת, מאיה, ושהייה קצרה!

חדשה בשטח
ברוכה המצטרפת, מאיה, ושהייה קצרה!
אכן, איקקלומין, המוכר אצלנו גם בכינוי "איכסה-קלומין", (או בגרסתו האמריקאית, הוא נקרא CLOMID ומכונה CLOMOOD) יכול לגרום אצל חלק מהמשתמשות לתופעות לוואי ממש נאחסיות. מכשפוּת היא בהחלט אחת מהן. אני מבינה שהנסיכה הגיעה לעולם בלי עזרה מהרופאים ואני מאחלת לכם שמחזור אחד של כדורים הוא כל מה שיידרש לכם כדי להביא לה אח-או-אחות. נראה לי שעדיין מוקדם להדריך אתכם, כי בקרוב תקבלו טיפים בפורום הריון ולידה. אז שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה