חדשה בשכונה וצריכה מעט עידוד..

efrat001

New member
חדשה בשכונה וצריכה מעט עידוד..

שלום לכולן (באמת אין פה גברים??) שמי אפרת, בת 28 מירושלים. ובכן, אני אובחנתי אתמול על ידי הראומטולוגית הנהדרת שלי כחולת רופוס (שילוב של דלקת מפרקים ולופוס..). אני חולה כבר שלוש וחצי שנים אך אין לדעת מתי הלופוס נדחף לתמונה. לפי הרופאה הלופוס הוא חלקי, כלומר המדדים הם חיוביים בחלקם וכך גם הסממנים. אני סובלת בעיקר מהתקפי חרדה (תגידו לי שאני לא לבד בזה או מה אתן עושות כדי להתמודד עם זה), עייפות, לעיתים קיצונית עד שאני יכולה להירדם תוך כדי אכילה, נטייה מוגברת לקרישיות דם, דלקת מפרקים כמובן וכתמי עור על הגוף (הציעו לי כבר ללכת לדלמטולוג...:) ). האמת היא שעם כל הצחוק אני ממש מצוברחת לאחרונה ובוכה המון. העייפות והגילוי החדש של הנטייה לקרישות גמרו אותי. שלא לדבר על התקפי החרדה שזה כבר ממש בלתי נסבל... אני מזריקה אנברל - תרופה ביולוגית מדכאת חיסון ובקרוב אחזור לקחת פלקווניל, למי מכן שמכירה. אני גם לוקחת מליון טרליון ויטמינים, שותה מיץ עשב כל יום ומנסה לא לחשוב רע. האמת היא שהכי קשה לי להתמודד עם נבואות הזעם שלי. הייתי ממש שמחה להיכר אתכן ומקריאה קצרה נראה שיש פה אנרגיות טובות וזו בטח התרופה הכי טובה. סוף שבוע טוב לכולן! אפרת

EastGirl83

New member
היי אפרת

אתחיל בזה ואכתוב שיש כאן גברים....
אז אי אפשר לעשות שיחת בנות
בעניין החרדות... את לא לבד!!!!! רק היום נפל לי האסימון, למה היו לי מחשבות רעות מאוד בתקופה של התתפרצות!!! וזה מדהים אותי, שכלפי חוץ, אף אחד לא ראה את זה עלי.. אבל בתוכי... זה אכל אותי, עד כדי כך שלא ישנתי, לא אכלתי, ואפילו נכנסתי לסרטים... זה פשוט הרג אותי... היום זה ממש פחות!!! ובקשר למצבי רוח... יש לי רק שני מילים לומר... אלוהים ישמור!!! אני כן יכולה להבין אותך ולהגיד לך, שבסופו של דבר, כולנו באותה סירה. אבל..... עם עבודה פנימית, ויטמינים, אנרגיות חיוביות וכמובן.. חשיבה טובה... תוכלי לעזור לעצמך להתגבר, ויש לך את כל התמיכה שבעולם כאן...!!!! בסך הכל... את גם זאבה

למעלה