חדשה בתחום ואשמח לקבל הסבר

netaliber

New member
חדשה בתחום ואשמח לקבל הסבר

רכשתי מכשיר טראו 650 ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי כרטיס זיכרון SD 1.5 GB ואחרי שהורדתי מספר תוכנות ניסיתי להיכנס לתוכנה שכבר ירדה למכשיר( משחק) ונרשמה לי ההודעה שאין מקום פנוי. מה אני צריכה לעשות כי לא נראה לי שהורדתי כ"כ הרבה תוכנות? 2 ) היתי מעוניינת גם לדעת מה עלי לעשות על מנת לגלוש באינטרנט אלחוטי?האם אני צריכה לרכוש כרטיס WI-FI או יש דרך אחרת? תודה מראש

Ran sch

New member
alon rules

אם את חדשה בענייני פאלם ממליץ להעיף מבט באתר של אלון בין היתר תמצאי בו תוכנה שמאפשרת גישה מהמחשב לקבצים ישירות שעל הכרטיס... יעזור לך לבדוק האם הכרטיס באמת מלא ולפנות מקום.

AYELET1

New member
לא נראה לי כלל שהכרטיס מלא

אבל למה לגשת מהפי סי? לא פשוט יותר לגשת ללונצ'ר המקורי פינת שמאלית למעלה - לפתוח תפריט ושם Info Card ותגע כמה שטח בכרטיס יש לך

alonhzn

New member
../images/Emo9.gif

תודה על המחמאה! בכל מקרה, דווקא מי שממש חדש בענייני פאלם עלול למצוא את האתר שלי קצת יותר מידי... עמוס. יש כל מיני מדריכים למשתמשים חדשים בעברית שכדאי לך לקרוא! בקרי בכתובת הבאה למגוון רחב של מדריכים "לחייל החדש" http://www.mypalm.co.il/Guide/PalmGuide.asp

AYELET1

New member
אני מאמינה שתמצאי לא מעט מאמרים

שיסייעו לך כאן לא נראה לי שהבעיה במספר התוכנות שהורדת או לא אלא בזכרון ה-CACHE הפנוי ישנן מספר תוכנות לפינוי הזכרון וכמובן SOFT RESET אבל גם כניסה ויציאה מתוכנת ה-Web תפנה את הזכרון. הייתי מציעה לך בתוכנת ה-WEB לסמן ב: menu options preferences advanced V ב"clear cache on exit" אאל"ט במכשיר שלך לא ניתן לגלוש אל-חוטית כי אינו תומך בכרטיס WI FI בנוסף קראי מאמר זה וגם אודות RLOCK וזוהי רק ההתחלה לה לה... התחדשי

netaliber

New member
תודה על התגובות

באמת שמתי לב שכל התוכנות שלי יורדות לזיכרון של הפאלם ולא לזיכרון של ה SD. אז איך אפשר להגדיר שכל התוכנות ירדו ישר לזיכרון של ה SD ?

+++

1. התקנת תוכנות נעשית בד"כ לזכרון הפנימי ולא לכרטיס הזכרון, אלא אם כן ציינת בתהליך ההתקנת שהתוכנה תותקן לכרטיס. 2. אין תמיכה לרשת אלחוטית WiFi במכשיר הטראו. אבל מצד שני, למה בכלל צריך את זה, הוא הרי יכול להתחבר לאינטרנט בכל רגע דרך GPRS.

netaliber

New member
אתה יכל להרחיב על זה ?

מה זה GPRS? האם זה גלישה חינם?איך משתמשים? תודה מראש...

AYELET1

New member
GPRS זו גלישה דרך הסלולאר

שב-650 שלך הוא כמובן מובנה זו אינה גלישה חינם אלא כרוכה בתשלום חודשי לרשת הטלפון אליה את מחוברת. עבור 5 מגה משלמים 20-25 ש"ח לחודש וזה לא מעט מי שגולש כבד יכול לקחת חבילה בנפח גדול יותר בכל מקרה התשלום בד"כ כמה עשרות ש"ח לדעתי בארץ זה שימושי יותר מWI FI

למעלה