חדשה דנדשה! :)

dairy milk

New member
חדשה דנדשה! :)

ואוואואואוואואואו! איזה לילה מקפל-יי היה לי..מכירות את הימים האלה, שכל מה שאתן עושות זה להיצמד ליוטיוב ולראות כמה שיותר ראיונות, קליפים, מצגות ו...סרטים אובסיסיביים של McProject? בקיצור, נתקלתי במהלך החיפוש היומיומי שלי ביוטיוב אחר דברים מעניינים בקליפים קורעים מצחוק שלכן, והתמכרתי :) כמובן שלמקפליי אני מכורה מזמן, פשוט היום הזדמן לי לשמוע כמה שיותר הופעות אקוסטיות מדהימות שלהם. מה העניינים? מה אתן חושבות על השירים החדשים? (רק עכשיו שמתי לב שהשעה 05:20! לעזאזל, הזמן ביוטיוב עובר מהר כשנהנים.)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifברוכה הבאה!

אני רותם,בת 17 ממודיעין,נטולת פייב. ובטח שאני מכירה את הימים האלו
,לא נראה לי שיש מישהי שלא.הייתי פעם יושבת מלא על כל הUCA שלהם והייתי חוזרת הביתה במויחד ממקומות כדי לראות את השידורים החוזרים של זה בטלוויזיה.וכל הסרטונים שהם עשו פעם של ההתעוררות והשטויות האלו.איפה התקופה ההיא?... טוב השתלבות מהירה ונעימה!

LioritaGirl

New member
חחחח הייי גמאני עושה אתזה D:

ושוכחת שהזמן עובר
פעם נישארתי עד 6 רק עם מקפליי [ששש ! אל תספרי לאמא] ועכשיו לעיניין D: ברוכה הבאה ! ליאור , בדרך ל15 , חור ליד חיפה . פייב משתנה - עכשיו הארי
. ובקשר לשאלתך .. אני אישית לא אוהבת את הכיוון החדש שמקפליי הולכים בו, אבל פארטי גירל זה שיר ממכר

dairy milk

New member
אותי פארטי גירל לא מיכר :(

להפך, הוא ביאס אותי לאיזה חצי שעה, עד שמצאתי עוד 2-3 שירים מהאלבום החדש שהם קצת יותר חביבים והרגיעו אותי :)

LioritaGirl

New member
הוא ביאס אותי ליומיים ../images/Emo6.gif

ואז התנחמתי בעובדה שטום ודאלאס אמרו שזה השיר הכי 'קיצוני' שלהם מבחינה אלקטרונית, אז נחכה לאלבום :) ואם תשמעי את פארטי גירל בלופים את תתמכרי

dairy milk

New member
באמת ?!?!

הצפת אותי אושר כרגע!!!
עכשיו יש סיבה לחכות לאלבום!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוולקאם. :)

קרן, 14 וחצי, הארי
השתלבות מהירה ונעימה. :)

MadBerry

New member
ברוכה הבאה! ^^

אני ליאת, כמעט בת 17. השתלבות מהירה D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוםD:

יעהאע כ"כ מבינה אותך, כמה חרשתי עליהם ועל הסרטונים שלהם ביוטיובD: אני ספיר\אמילי, בת 15.7 מבת ים:) תהני פהההה #@%&%$&%^*@$

emill27

New member
חח לגמרי, קורה לי מלא

למרות שהוא לא הכי מצחיק, אני הכי אוהבת את הקטע שטום מסביר למה הוא שונא בננות נעם,13,עומר,דני ♥ תהני :)

emill27

New member
http://www.youtube.com/watch?v=3-M8aXEo2e4

הוא ככ חמוד כשהוא מסביר למה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה:)

אני יובל ,16 וחצי מהמרכז :) חחח השתלבות מהירה ומהנה!

למעלה