חדשה דנדשה

טיפ_טיפ

New member
חדשה דנדשה

שלום, אני חדשה דנדשה ומעולם לא רקדתי סלסה שמעתי על מספר מקומות בת"א (דרום העיר
) שאפשר לרקוד בהם במוצ"ש כאשר לפני "מסיבת הריקודים" יש שיעור למתחילים מישהו יכול להמליץ על מקום?
( בלי ערסים למיניהם)

XUXA141

New member
ברוב המועדונים אין ערסים..

כנראה שזה לא סוג הבילוי המקובל על ערסים..

Ne§t£A Gi®L

New member
הזירה../images/Emo108.gif

יצחק שדה 45, כל שבת [ושלישי]. השיעור מתחיל בסביבות 21:30, החל מבסיס ועד מאסטר:) אני מצרפת קובץ נוסף שיכול לעניין אותך, על שיעורי סלסה חינמיים שקורס המדריכים של הזירה מעביר בשבועיים הקרובים. אני מאד אשמח לראות אותך שם, אני מעבירה את רמת הבסיס בשישי ה18. ובהצלחה:)

Ne§t£A Gi®L

New member
אוקיי, הפרטים כאן../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

השיעורים יתקיימו בימי שישי ה11.5 וה18.5, בסטודיו מרכז הפיס בת"א [לה גווארדיה 86]. כמובן שהכניסה חינם ושיש חנייה חופשית:) השיעורים מתחילים בשעה 13:00, וכמו שאמרתי-החל מרמות הבסיס בקובני ובLA ועד רמות מאסטר [שיעור LA מאסטר בשישי ה11, וקובני מאסטר בשישי ב18]. שיעורי הקובני יועברו מ13:00-14:15, ושיעורי הLA יועברו ב14:30-15:30. חשוב להסביר שהשיעורים מועברים על ידי החבר'ה שעוברים עכשיו קורס מדריכים בזירה, כך שבסוף השיעור יועבר עלינו משוב. בין הממשבים יוגרלו כרטיסי כניסה לזירה, שזה כבר דבר נחמד בפני עצמו:) וזהו, אם יש צורך בעוד פרטים, אשמח לעזור
לירי.

Ne§t£A Gi®L

New member
אה, עוד משהו חשוב../images/Emo108.gif

לא מומלץ להגיע בלי שום ידע בסלסה, רצוי לעבור את רמת המתחילים בזירה-אנחנו מעבירים את שיעורים החל מרמה 2.

דנה 211086

New member
שיעורים ומסיבת סלסה

יש שיעורים מצויינים בקאנטרי נווה שרת בצפון תל אביב. השיעורים הם לכל הרמות ויש קבוצה של רמת בסיס למי שאף פעם לא רקד. אחרי השיעורי יש מסיבת סלסה. אני מאוד ממליצה. כל יום שבת בעה 20:00-23:00 עוד פרטים תוכלי לראות באתר: www.salsa4fun.co.il

למעלה