חדשה... החלטתי להתחיל את התהליך לשרוול...

polar snowflake

New member
חדשה... החלטתי להתחיל את התהליך לשרוול...

היי:)

אציג את עצמי:
כמעט בת 29 . גובה 1.67 (כפי שהתברר במדידה, ולא 1.70 כפי שחשבתי) משקל 110 ק"ג . היפותירואידיזם מאוזן, ומצב פרה סכרתי עם כולסטרול גבוה ו PCOS ...
קיבלתי המלצות מצוינות על פרופסור משה רובין, ויש לי תור אליו בתחילת דצמבר.. הייתי רוצה לעבור את הניתוח במדיקל סנטר הרצליה, עם ביטוח ל כללית מושלם.... הייתי מאד רוצה להגיע אליו כבר עם בדיקות מוכנות, אבל רופאת המשפחה שלי לא יודעת לאיזה בדיקות לשלוח אותי...
אז השאלה שלי היא כזו, מהניסיון שלכם, מהפגישה הראשונה עם הכירורג, ועד הניתוח- במסגרת שציינתי, לאיזה טווח זמנים אני צריכה לצפות?חודש- חודשיים? שלושה חודשים?

yoellevy

New member
לקראת הניתוח והבדיקות

שלום לחדשה..
המנתח יתן לך רשימת בדיקות אין טעם לפעול לפני כן..קצת סבלנות כי ישנן בדיקות שלוקח זמן לתור..עם קצת מאמץ אפשר לסיימן בתוך חודש וחצי..זה גם זמן טוב לחשוב..לעכל את ההחלטה ולהגיע לניתוח שלווים רגועים עם אמונה שזה הדבר הנכון..

דיDU

New member
בדיקות לפני ניתוח

אני חדשה בתהליך בעצמי (בת 43 עם BMI 40.7). בקופה שלי זה חייב להתחיל דרך רופא המשפחה אבל אחת מהתחנות שהוא ביקש שאעבור בהן הוא המזכירות הרפואית. שם נתנו לי את הרשימה המדוייקת של כל מה שצריך ואת שמות המנתחים שהקופה מממנת.

במקביל פניתי למרכז בו בחרתי לעבור את הניתוח (מדיקל סנטר - על פי המנתח שבורחים ) וביקשתי גם את הרשימה שלהם. הרשימה שלהם שונה במקצת ולכן כדאי שיהיו לך את שניהם כדי שתוכלי לקבל את כל הבדיקות מרופא המשפחה שלך ולא תצטרכי לעשות בדיקות דם כפולות וכו'.

בהצלחה רבה

ליבי3617

New member
בדיקות

אלה הבדיקות הכלליות מטעם קופת החולים שלך

1. בדיקות הורמונליות לשלילת קיומה של בעיה הורמונלית הגורמת להשמנה.

2. אק"ג וצילום חזה.

3. בדיקת תפקודי ריאות.

4. צילום קיבה או גסטרוסקופיה.

5. אולטרסאונד בטן.

6. בדיקות דם כלליות.

7. הערכה פסיכיאטרית (במקרים מסוימים).

8. הערכה תזונתית.

מאחר שכבר ציינת שיש לך בעיות הורמונליות, כדאי שתביאי איתך את התיעוד הזה מכיוון שזה עוזר באישור הניתוח.
לפרופסור רובין במדיקל סנטר לא אמור לקחת הרבה זמן לניתוח. אני משערת שבסביבות החודש וחצי - חודשיים.

polar snowflake

New member
תודה רבה!

אני מקווה באמת שזה יהיה מהיר... כבר בזבזתי יותר מידי זמן עד שהגעתי להחלטה הזו.

למעלה