חדשה וביישנית

Coolforcats

New member
שלום,
אני בשנות העשרים המאוחרות. אני חושבת שאני א מינית אבל לא דיברתי על זה אף פעם עם אף אחד. אני לא מרגישה משיכה לאף אחד ואפס חשק מיני. יצאתי עם בחורים כשהייתי צעירה יותר וכל מגע היה לי קשה ולא נעים והגעתי למצב של הדחקה, אף אחד מסביבי לא מדבר איתי על זה ואם שואלים אותי על זוגיות אני אומרת שאין לי זמן ואין לי חשק לדרמות. אני לא מכירה אף אחד שמזדהה כא מיני ומרגישה לבד וחריגה, כולם מסביבי במערכות יחסים ארוכות והרגע שפחדתי ממנו כל חיי שלחברים יהיו משפחות ויתרחקו מתחיל להתגשם. אני לא יודעת מה השורה התחתונה בפוסט הזה אבל אני כבר שנים באה לכתוב פה ומוותרת והיום מצאתי אומץ... איך מתמודדים עם הבדידות? עם הפחד להגיד שאני א מינית? מה עזר לכם להשלים עם מי שאתם?
אני מפחדת להכנס לאתרי היכרויות או לקבוצות בפייסבוק ולהיחשף, שמישהו יזהה אותי ויעביר עליי ביקורת

in bal1

Well-known member
שלום,
אני בשנות העשרים המאוחרות. אני חושבת שאני א מינית אבל לא דיברתי על זה אף פעם עם אף אחד. אני לא מרגישה משיכה לאף אחד ואפס חשק מיני. יצאתי עם בחורים כשהייתי צעירה יותר וכל מגע היה לי קשה ולא נעים והגעתי למצב של הדחקה, אף אחד מסביבי לא מדבר איתי על זה ואם שואלים אותי על זוגיות אני אומרת שאין לי זמן ואין לי חשק לדרמות. אני לא מכירה אף אחד שמזדהה כא מיני ומרגישה לבד וחריגה, כולם מסביבי במערכות יחסים ארוכות והרגע שפחדתי ממנו כל חיי שלחברים יהיו משפחות ויתרחקו מתחיל להתגשם. אני לא יודעת מה השורה התחתונה בפוסט הזה אבל אני כבר שנים באה לכתוב פה ומוותרת והיום מצאתי אומץ... איך מתמודדים עם הבדידות? עם הפחד להגיד שאני א מינית? מה עזר לכם להשלים עם מי שאתם?
אני מפחדת להכנס לאתרי היכרויות או לקבוצות בפייסבוק ולהיחשף, שמישהו יזהה אותי ויעביר עליי ביקורת
אין קשר לדעתי בין סקס,להקמת משפחה,למעט הפרט הפיזיולוגי.אפשר להביא ילד לעולם אם תירצי בכך,בכל מיני דרכים.תרומת זרע,אימוץ.איש אינו צריך לדעת למה את מגדלת ילד לבד.
האפשרות השנייה אולי היא להכיר גבר שהוא גם א מיני. יכולה להיות לכם זוגיות נפלאה ללא קיום יחסי מין.
השאלה אם את רוצה את כל הדברים שהעליתי פה?

k500

Active member
מנהל
שלום,
שלום וברוכה הבאה.
זה לא פשוט לכתוב ולהיחשף, כמו שתיארת ועל זה מגיע לך כל הכבוד.
מה שתיארת הוא נחלת רבים/ות כאן שמרגישים את אותם דברים, בייחוד ביחס לסביבה. זה לא פשוט להיות א-מיניים בעולם שרובו מיני ומקדש מיניות בכל מקום כמעט, אבל זה אפשרי.
יש כאן ובקהילה בכלל לא מעט שהרגישו ועדיין מרגישים כמוך, תחושות של בדידות ושאין עם מי לדבר או להיות איתו. אבל, לשמחתנו זה לא סוף העולם כי הקהילה הא-מינית גדלה ויש בה לא מעט א.נשים. אנחנו מדברים בינינו, יש מפגשים פרונטליים ושיח שמתקיים בקבוצות השונות כך שהסוגיות שהעלית כאן עולות מדי פעם ויש עם מי לדבר.
לגבי היכרויות וחיים, זה אפשרי. אני באופן אישי, כשהבנתי שאני א-מיני, החלטתי להכיר ולהיפגש רק עם א-מיניות כדי להרגיש בנוח ולא ליצור מערכות יחסים שיש בהן מתחים ואי התאמות מראש. אמנם אני עוד מחפש זוגיות א-מינית, אבל ניסיתי ליצור אותה וזה בהחלט אפשרי. צריך פשוט להתאמץ לא מעט והרבה הרבה סבלנות כי לפעמים זה לוקח זמן. אבל, יש מקום לאופטימיות כי לאחרונה יצא לי להכיר שני א-מיניים מהקהילה שהכירו וכיום הם זוג, כך שהכל אפשרי.

אם את מגדירה את עצמך א-מינית אבל רוצה להכיר א.נשים או להיות בזוגיות, הגדירי לעצמך מה את באמת רוצה. האם את רוצה להיות בזוגיות א-מינית או משהו דומה? האם יש מערכת יחסים שאת כמהה אליה ונראית לך אידיאלית עבורך? כל האפשרויות פרושות בפנייך. אנחנו יכולים לעזור לך ולכוון אם תרצי. שוב, זה יכול לקחת זמן, אבל צריך לדעת מה רוצים ולדעת שלפעמים צריך להתאמץ ולנסות.

בסופו של דבר, את לא לבד. אנחנו כאן תמיד ומוכנים לדבר איתך, לעזור, לענות על שאלות, לשתף, לחדד דברים ועוד. יש גם את קבוצת הפייסבוק של הקהילה הא-מינית וקבוצות ווטסאפ שונות לדיונים בנושאים שקשורים אלינו, אם תרצי. חוץ מזה, אם את כאן איזה זמן, את יודעת גם שיש מפגשים אחת לכמה זמן, מפגשים בהם אנחנו מדברים בדיוק על כל מה שכתבת כאן ומשתפים דברים היוצאים מהלב. המפגשים הם תמיד משמעותיים והמשתתפים בהם הם א.נשים כמוך בדיוק שחווים או חוו את אותן תחושות וגם להם לא קל. את נמצאת כאן בחברה טובה, בסופו של דבר.

אז טוב שכתבת את מה שעל ליבך ותודה על השיתוף שלך, זה לא מובן מאליו. כמו שכתבתי, את מוזמנת לשאול, לשתף, להעלות דברים וכל מה שתרצי. אנחנו כאן תמיד ומוכנים לעזור. אם יש דברים שאת רוצה לשאול במסר פרטי, גם זה אפשרי.

k500

Active member
מנהל
אין קשר לדעתי בין סקס,להקמת משפחה,למעט הפרט הפיזיולוגי.אפשר להביא ילד לעולם אם תירצי בכך,בכל מיני דרכים.תרומת זרע,אימוץ.איש אינו צריך לדעת למה את מגדלת ילד לבד.
האפשרות השנייה אולי היא להכיר גבר שהוא גם א מיני. יכולה להיות לכם זוגיות נפלאה ללא קיום יחסי מין.
השאלה אם את רוצה את כל הדברים שהעליתי פה?
שלום,
כאן זה פורום א-מיניים ולא מקום להבעת דעות לכל מי שרוצה. אם את לא מהקהילה, אני מבקש לא לתת עצות שלא קשורות, בייחוד למי שחדש/ה כאן. תודה.

in bal1

Well-known member
ס
שלום,
כאן זה פורום א-מיניים ולא מקום להבעת דעות לכל מי שרוצה. אם את לא מהקהילה, אני מבקש לא לתת עצות שלא קשורות, בייחוד למי שחדש/ה כאן. תודה.
סליחה לא היתה זו כוונה רעה.

in bal1

Well-known member
שלום,
שלום.רק לידעתך אדוני הנכבד.הפוסט שהבחורה כתבה היה בפורום תפוז "מה חדש" כך שהוא היה חשוף לעיני כל.זה לא שנכנסתי לפורום שלכם והחלטתי להגיב ממש לא.
ואגב כל הזמן עוולות סוגיות ושאלות בנושא שלכם לעיני כל.אז כל פעם שמישהו יירצה להגיב אז תכעס עליו?

למעלה