אני גל ^^ 15 (עוד מעט 16) אני ממודעין אני הכי אוהבת את מיייקי אם לא הבנתם מהשם משתמש שלי ^^" אני שומעת אותם כבר 4 שנים ככה לא מזמן הייתי בהופעהD:: זהו אני חושבתO:
אופק,ת"א,15. כמו שאדוה כתבה, קצת פרטים,כמובן שאת לא חייבת: מתי הכרת את מייכמ? מי הפייבוריט שלך? מהו האלבום המועדף שלך? מהו השיר המועדף? מה את חושבת על האלבום החדש?
אוקי אז אמממ אני מנהלת בקבוצה בפייסבוק של מייכים O: בולט זה הדיסק האוהב עליי D: שיר-the sharpest lives ואלבום החדש מעולה ^___^ כפרעלייהם הייתי בהופעה שלהם לפני חודשיים 3 ^^ בברלין פגשתי אותם אממ מה עוד אפשר?XD אה כן יש לי איזה 15 חולצות שלהם מהאתר O: זהו?XD מספיק?
יאיי היית בהופעה שלהם וחיבקת את מייקי ווכל זה כחושבים על זה בטח אם תהיה אי פעם הופעה בישראל אז זה לא יהיה כזה כיף בגגל שהיא תהיה אחת ויחידה ובגלל זה יהיו הרבה אנשים ויהיה צפוף ולא יהיה סיכוי להיצטלם ולבקש חתימות וזה אז ממש כיף לך שהלכת להופעה קטנה בחול ><
לתפוס אותם בחוץ ולבקש מהם חתימות. זה מה שקרה לי אחרי ההופעה של 30 סקנדס טו מארס היו מלאאאאא אנשים, ברצינות, ויצאנו בסוף החוצה ואחרי איזה רבע שעה-עשרים דקות פתאום באופן רנדומלי סיפרו לנו שטומו (הגיטריסט) חותם למעריצים בחוץ אז באנו ופגשנו אותו והיו ממש מעט אנשים איתו, איזה 20 בערך O: ככה שיש סיכוי!