חדשה וזה ^^"

Ayush Cohen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תירשמי גיל , שם, אזור, את מי את הכי אוהבת.. דברים כאלה כדי שנכיר אותך פחות או יותר אבל אם את לא רוצה אז את לא חייבת
אדוה 16 ב"ש

GallovesMikey

New member
אממ אוקי

אני גל ^^ 15 (עוד מעט 16) אני ממודעין אני הכי אוהבת את מיייקי אם לא הבנתם מהשם משתמש שלי ^^" אני שומעת אותם כבר 4 שנים ככה לא מזמן הייתי בהופעהD:: זהו אני חושבתO:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ברוכים הבאים!

אופק,ת"א,15. כמו שאדוה כתבה, קצת פרטים,כמובן שאת לא חייבת: מתי הכרת את מייכמ? מי הפייבוריט שלך? מהו האלבום המועדף שלך? מהו השיר המועדף? מה את חושבת על האלבום החדש?:)

GallovesMikey

New member
יאללה נפציץ אותכם בפרטים

אוקי אז אמממ אני מנהלת בקבוצה בפייסבוק של מייכים O: בולט זה הדיסק האוהב עליי D: שיר-the sharpest lives ואלבום החדש מעולה ^___^ כפרעלייהם הייתי בהופעה שלהם לפני חודשיים 3 ^^ בברלין פגשתי אותם אממ מה עוד אפשר?XD אה כן יש לי איזה 15 חולצות שלהם מהאתר O: זהו?XD מספיק?

lilison13

New member
ברגע זה התחלתי פחות לאהוב אותך

חחח סתםסתם ברוכים הבאים!

QueenCryBaby

New member
אני יודעת, נכון?גם אני שונאת אותה לפעמים../images/Emo69.gif

סתם גל כפרעליך

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif עזבי שבולטס זה האלבום האהוב עליך,

|סוףסוף!אף אחד לא מבין שזה אלבום מדהים
| היית בהופעה?! פגשת אותם?!?!?!?!?! את ראית אותם יעני?|מתה| |מתהשוב|

GallovesMikey

New member
אמממ יש פוסט XD זה יהיה יותר קל

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=693504&blogcode=12146929

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif גאאאד נשמע שהיה מדהים!

|עכשיו יש לי את הבלוג שלך|פרצוףמרושע||

lilison13

New member
אומגד

אני מצטרפת למוות.אעאעאע והיית מקדימה וחיבקת את מייקי וחתימות ו... אעאעאעאעאעאעאא וג'רארד נמקדימה ואעאעאעאעא אני כל כך מקנאה

Ayush Cohen

New member
אעהאהע אוף כייף לךךךךך

יאיי היית בהופעה שלהם וחיבקת את מייקי ווכל זה כחושבים על זה בטח אם תהיה אי פעם הופעה בישראל אז זה לא יהיה כזה כיף בגגל שהיא תהיה אחת ויחידה ובגלל זה יהיו הרבה אנשים ויהיה צפוף ולא יהיה סיכוי להיצטלם ולבקש חתימות וזה אז ממש כיף לך שהלכת להופעה קטנה בחול ><

NoAmItA ChAn

New member
למה, גם אם יהיה צפוף יש סיכוי שיהיה אפשר

לתפוס אותם בחוץ ולבקש מהם חתימות. זה מה שקרה לי אחרי ההופעה של 30 סקנדס טו מארס :) היו מלאאאאא אנשים, ברצינות, ויצאנו בסוף החוצה ואחרי איזה רבע שעה-עשרים דקות פתאום באופן רנדומלי סיפרו לנו שטומו (הגיטריסט) חותם למעריצים בחוץ אז באנו ופגשנו אותו :) והיו ממש מעט אנשים איתו, איזה 20 בערך O: ככה שיש סיכוי!

למעלה