חדשה וזקוקה לייעוץ

חדשה וזקוקה לייעוץ

שלום, אני חדשה בפורום ואני שמחה שגיליתי אותו! אני בת 30+, עברתי כבר טיפולים פסיכולוגים והיום אני מחפשת טיפול, אבל בשיטה שאינה על ידי שיחות עם פסיכולוג. אני חשה שמיציתי את השיטה הזאת בשלב זה. כיום אני במצב די טוב, למרות שהיו לי תקופות דכאוניות בעבר. הבעיה הכי קשה שלי היא הקושי להתמודד עם דחיה, ביקורת ובכלל שבריריות וחוסר ביטחון שמקשים עלי מאוד בעיקר בתחום המקצועי. עברתי טראומה מסויימת בתחום המקצועי וזה השאיר אותי עם חרדת ביצועים קשה שמשתקת אותי ומורידה מאוד את תחושת הערך העצמי שלי מבחינה מקצועית. האם למישהו יש המלצה לטיפול? חשבתי על מדיטציה כאפשרות. יש לכם המלצה בנושא?

שלומפי2

New member
היי ברוכה הבאה לפורום:):)

קודם כל תלכי למכרז שנותן טיפולים משלימים כמו שיאצו, מדיטציה וכו'.. שם כבר יעשו לך ראיון אישי וככה ימליצו לך מה לעשות לפי הבעיות הפרטיות שלך(אני אומר את זה מניסיון)

שלומפי2

New member
חח התכוונתי....

למרכז רפואי של קופת חולים שנותן שירותים של רפואה משלימה. ואם את לא יודעת איפה יש מרכז כזה בעיר שלך, פשוט תתקשרי לקופת החולים שלך ותשאלי.

בוזיקית

New member
אהלן שמוצית

גם אני בת 30 (בקרוב...)וגם לי נמאס מהשיטות המקובלות הדינמיות בפסיכולוגיה. מה דעתך על פסיכודרמה? ניסית? אולי קצת "אקשן" יצליח להוציא ממך מה ששיחות לא... אני מחפשת עכשיו מקום שבו אוכל להשתתף בקבוצת פסיכודרמה. אם זה מדבר אליך - אכתוב כאן על תוצאות החיפוש. אגב, אם תמצאי משהו מעניין, עדכני זאת בפורום ואשמח לקרוא...
בוזיקית

למעלה