חדשה וזקוקה ליעוץ מבעלי נסיון...

נשמי

New member
חדשה וזקוקה ליעוץ מבעלי נסיון...

בתי רהב בת כיום בת שישה שבועות , וצומחת לה המנגיומה על המצח ביקרנו כבר אצל שלושה רופאי עור טובים באזור ירושלים. מסתבר שיש שתי אסכולות אחת מציעה להמתין עד להספגות ההמנגיומה בסביבות גיל שנתיים שלוש והשניה שאומרת לנסות להסירה בלייזר . בקרתי באתר של דר' לפידות וכמו כן באתר הנהדר של עמותת תות, אני אנסה לקבוע תור אצל לפידות בהקדם האפשרי האם יש מצב שהוא יאמר לי שאין לי מה לטפל בה למור שהוא מתמחה בלייזר??? אני אובדת עיצות וכל כך קשה לנו להחלי מהי הדרך הנכונה לפעול אשמח להתעדכן וללמוד מנסיונם של אחרים כי קשה לגלות הבנה מצד אנשים שאין להם מושג במה דברים אמורים... " מה התחשק לך בהריון ובעלך לא הביא לך???" תודה תודה ושמחתי לגלות פורום נחמד כזה, גלית

tomeramit

New member
שלום

הי, הכרתי את הפורום הזה לפני מס' ימים ולשאלה ששאלתי עדיין לא קיבלתי מענה - נראה לי שהפורום לא כ"כ פעיל. בפורום של "הורים לפגים" אולי יוכלו לעזור לך, פגים רבים נןלדים עם המנגיומות. גם לבן שלי המנגיומה אבל אני עדיין לא בקיאה בדרכי הטיפול. לא יכולה לעזור לך.

ליאתי25

New member
היי, גם לנו יש המנגיומה שטחית על

הלחי ויש לנו תור לד"ר לפידות בעוד שבוע וחצי לבינתיים גם לנו כל הזמן אומרים משהו אחר ורוב הרופאים ממליצים לחכות עד גיל שנתיים שלוש ולראות אם מתחילה ספיגה. גם לנו מעירים כל הזמן הערות בסגנון- מה רצית ובעלך לא הביא לך? ביתי בת 5 וחצי חודשים וכבר למדתי לא להתייחס ולהבליג. לביתך יש המנגיומה שטחית או בולטת מעל העור ?

נשמי

New member
ההמנגיומה בולטת והזמנתי תור

ללפידות ב-26 לחודש אני ממש לא יודעת מה להחליט.. תודה אני אשמח לעדכן...

avi 974

New member
פיתרון מכיוון שונה

אנחנו עוברים סיפור דומה, יתכן שיש לנו רעיון לפיתרון. 0508755112

bokr

New member
תשובה לנשמי

בכנס האחרון של עמותת תות נאמר במפורש שרצוי לטפל בנגעי כלי דם ולא להמתין (השתתפו 15 הרופאים הטובים בארץ) הסטטיסטיקה היא 30 אחוז מהנגעים עוברים עד גיל שלוש 50 אחוז עוברים עד גיל חמש 90 אחוז עוברים עד גיל תשע אפשר לבדוק טיפול בליזר או בסטראואידים מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה ד"ר לפידות נחשב רופא מעולה ולכן אין לך מה לדאוג במקרה הגרוע הוא יפנה אתכם לרופא אחר בכל מקרה אתם תקבלו את הטיפול הטוב ביותר. בהצלחה

נשמי

New member
טיפול נסיוני באלדרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביום ד' ביקרנו לראשונה אצל דר' לפידות הוא אבחן את ההמנגיומה של רהב על המצח כהמנגיומה מעורבת שטחית אך גם עמוקה ביחד הוא הראה לנו תמונה של המנגיומה דומה המתפתחת עד גיל שנה וחצי להמנגיומה כדורית- כמו כדור תת עורי כדי למנוע התפתחות כזו הוא המליצ לנו לנסות טיפו שהוכח בארצות הברית כיעיל זו המשח שההתויה הרפואית שלה מוגדרת כהתמודדות עם "יבלות גניטליות גבשושיות במבוגרים" אין להבהל אך המשחה אמור לפי מיטב הבנתי לסייע למערכת החיסונית לדחות את ההמנגיומה - באופן זה לטיפול לא עלינו בגידולים סרטניים. אנו מורחים לה את המשחה יום כן יום לא ונראה, מלבד אולי מעט אדמומיות אין לה שום תופעות לוואי- כך שאין לנו מה להפסיד בעוד חודש יש לנו ביקורת אצלו - א לא נצליח לעצור את הצמיחה בעזרת המשחה ננסה להתחיל טיפלי לייזר - האם הילדים מאוד מאוד סובלים מהלייזר??? שיהיה לכולנו בהצלחה

למעלה