חדשה וזקוקה לעזרה...

lili858

New member
חדשה וזקוקה לעזרה...

היי בנות,
אני חדשה בפורום ובכלל בכל העיניין הזה של לדבר על מה שעובר עליי מול המחשב...
האמת שנכנסתי לפורום הזה הרבה פעמים קראתי מה שאתן רושמות ואף פעם לא הרגשתי בנוח לכתוב,
אבל היום אני מקווה שאוכל להיעזר בניסיון שלכן ולקבל תשובות.

בערך מהיום שקיבלתי מחזור אני סובלת מאוד וככל שעברו השנים התסמינים החמירו והכאבים הפכו לבלתי נסבלים. שום משכך כאבים לא עזר ובכל חודש במשך 8 ימים הייתי מפסידה בית ספר, עבודה וכל פעילות אחרת.
לפני כשש וחצי שנים אובחנתי אצל ד"ר סוריאנו (ללא בדיקה גניקולוגית)ומאז התחלתי טיפול בגלולות.
אף אחד מהגניקולוגים לא האמין לי כי לא ראו בשום בדיקה שום דבר....
עשיתי אלפי בדיקות אולטרסאונד, CT ושום דבר... כל הגניקולוגים טענו שאני ממציאה ושלא ברור איך ד"ר סוריאנו איבחן אותי.
לפני שבועיים בדיוק עשיתי לפרוסקופיה אחרי שהתעקשתי שאני סובלת ואחרי שהגלולות הפסיקו להשפיע וחזרתי לסבול את הכאבים הנוראיים האלה. כשניכנסתי לניתוח עוד עיקמו גבה ולא הבינו על מה הניתוח וכשיצאתי כבר היה ברור שיש לי אנדומטריוזיס, אמנם מכונה "קל" אבל הכאבים שסבלתי לא היו קלים (מצאו לי ליד השחלה, מאחורי הרחם ובדופן של הבטן).
עכשיו,שבועיים אחרי הניתוח אני עדיין עם כאבים, זיהום בטבור (שמתעקש לא לעבור), כאבים באגן וברגליים (ממש כמו במחזור רק בלי), דימומים שהולכים ובאים ומה שהכי מטריד אותי זה כאב חזק מאוד בבטן התחתונה בצד ימין (קרוב לתפרים) שעדיין כואב כשיושבת, עומדת ובעיקר כשעושה פיפי.
האם מישהי שעברה את הניתוח סבלה מכאבים כאלה אחרי פרק הזמן הזה? האם זה נורמלי?
(לפי מה שהפרופסור אמר הייתי צריכה כבר מזמן לחזור לשיגרה)
סליחה על החפירה ובאמת מקווה שמישהי תדע לענות לי.

simba1231

New member
היי

היה לי גם דימום וגם כאבים שבועיים אחרי הניתוח, אבל כאבים יחסית חלשים. אם יש לך כאבים חזקים נראה לי שכדאי מאוד שתדברי עם סוריאנו.

זואילי

New member
תקבעי ביקורת אצל רבל

בלי שום לא נעים. הוא ניתח והוא צריך לבדוק אותך.
מקווה שתרגישי טוב בהקדם.

liats80

New member
לא נשמע תקין

כאבים לאחר ניתוח זה נורמלי. אבל זה נשמע שיש החמרה במקום הטבה.
כדאי שהמנתח יראה אותך.
תרגישי טוב!
ליאת.

lili858

New member
פז, תודה על ההתעניינות.

לצערי הרב עדיין לא הלכתי אליו ביטלו את התור בגלל השביתה

עדיין כואב במיוחד כשמתאמצת ומה שהכי מוזר מרגישה במחזור מבלי להיות במחזור...
זה הגיוני (עברו כבר 3 וחצי שבועות)? מישהי מכירה את התחושה?

למעלה