*חדשה* וזקוקה לעזרה!!

angel enamorado

New member
*חדשה* וזקוקה לעזרה!!

היי היי לכולם.. אני נשארת בזהות חסויה, אבל אני אגלה את גילי .. חחח אינ בת 17, מאזור השרון. ומאוד מתעניינת בכל מה שקשור בקולנוע. בעתיד אני מתכננת ללמוד משהו שקשור בקולנוע, הפקה, בימוי ובעיקר תסריטאות.. אני אוהבת כתיבה.. לפני 3 שנים בערך אני וחברה ניסינו 'להפיק' בקטנה סרט אימה נחמד בסגנון "צעקה" וכו.. סרט אימה קיצ'י ורגיל וצפוי..חחח, היה רעיון, היה מניע לרציחות והכל.. אפילו הסיפור היה..צילמנו 2-3 סצנות ופרשנו.. חברים לא מספיק רצינים בשביל זה..חח בכל אופן, לא מזמן מצאתי את הסיפור פחות או יותר כתוב במסמך וורד, והתחשק לי להפוך את זה לתסריט.. הקטע הוא, שכאן אני נתקעת, כי אני לא ממש יודעת איך עושים את זה וכל זה אז למי שיש טיפים, אתרים שיכולים לעזור לי, או סתם אם בא לך "להסביר" לי איך כותבים תסריט- אני אשמח!! תודה, חסויה!

ganooov

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אני נחמיה
. למה להיות חסויה? אפילו בלי שם? מסכנה, חסרת שם?
--- בתחילת ימי הפורום (לא מזמן
) הועלה לכאן הפורמט הסטנדרטי לתסריט. אחפש
.

ganooov

New member
הנה

לינק. זה נמצא בקובץ המצורף להודעה הזאת (ואני באמת חושב שזה צריך להכנס כמאמר
).

angel enamorado

New member
תודה!!

תודה רבה לך.. מקווה שזה יעזור.. וזה לא שאני חסרת שם..חחח תקרא לי "חסויה" חחחח... ערב/יום טוב..ושוב-תודה

Lacuna coil

New member
את הולכת "לעשות סרט" ?

איך? יש לך תוכנת עריכה ועורך? צלם? יש לך ידע כלשהו באיך לצלם סצנה או איך לערוך אותה? יש לך מצלמה? כי "לעשות סרט" זה ממש לא כמו שזה נשמע.

angel enamorado

New member
תהרוג אותי וזהו!!

אני כולה בת17, לא במגמת קולנוע ולא בשום דבר אני מתעניינת, אני רוצה בעתיד אבל כשאמרתי "רוצה לעשות סרט" (אם אמרתי) אני לא מתכוונת סרט רציני אני מתכוונת סרט חובבני בהחלט.. עם חברים שכל אחד תורם קצת וכן, תוכנות עריכה ועורך ומוסיקה -יש וצלם אם אני צריכה מישהו מקצועי- גם יש..

למעלה