חדשה וטריה כאן...

catolit

New member
חדשה וטריה כאן...

ובכלל בפורומים. אז בבקשה תהיו עדינים איתי ואני מבטיחה לשעשע ככל יכולתי. אני גם די עצלנית כך שלא קראתי את ההודעות הקודמות אבל אני מבטיחה להתעדכן ולהשתלב. שיהיה לכולם שבוע מצויין

StooSh²°°³

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ספרי לנו טיפה על עצמך

WallFlower

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

איזה כיף יש גדנע ולא הלכתי ויש לי שבוע חופש שלם!!!! ועוד שבועיים יש פורים וגם אז יש חופש! תראו יש חדשים -

scooby4

New member
ברו"ה../images/Emo70.gif (ברו"ה משתלם יותר...../images/Emo6.gif)

לא נשאר לי מקום לאייקונים בנושא:
. ותספרי לנו קצת על עצמך, מה את אוהבת באגדות/אגדות אורבניות, בת כמה את מאיפה את וכאלה שטויות שוליות. (מה אמרתי
)

catolit

New member
איזה כיף לי../images/Emo6.gif

תודה לכולכם
אז הנה קצת עלי: את הפרטים הטיפשיים של בת כמה מאיפה יש לכם מן הסתם בפרטים שלי. ולגבי אגדות: האמת שאני לא ממש מאמינה באגדות. אני יודעת איפשהו שמאחורי כל אגדה יש אמת. לגבי מה שמכונה אגדות, כלומר פיות, מכשפות, לפרקונים וכו' אני פשוט יודעת שהם קיימים כך שזאת לא אגדה בשבילי. ואגדות אורבניות - אני נהנית לנסות להבין מאיפה הן מגיעות, למה ואם הן אכן אגדות או לא... במאגרי מוחי מצויות כמה וכמה כאלו שאני אשמח עם הזמן לשתף אותכם. חוץ מזה שאני אוהבת אנשים נחמדים, ונראה לי שאתם כאלו. ואני מאוד לא אוהבת אנשים לא נחמדים... שיהיה לכולכם לילה מצויין

scooby4

New member
תיקון חשוב: ../images/Emo132.gif

אין מה להאמין ולא להאמין באגדות (לא אורבניות). אגדות הם סיפורים שבני עם המציאו כדי להעביר את התרבות שלהם לדור הבא, במיוחד מדינות שהתמקדו בנושא של הלאומיות שלהם (כמו גרמניה למשל). אגדות אורבניות - שאלת מי המציא אותם, אז התשובה שלי היא שזה כמו לשאול מי המציא את כל הקונספירציות שאף אחד לא היה על הירח, ושבאביב 2004 יוכלו להשתלט על המוח שלנו ושממשלת ארה"ב המציאה את האיידס. אגדות אורבניות זה אגדות עירונית שנועדו רק כדי להפחיד אנשים ולא שום דבר יותר, שום אגדה אורבניות לא התקיימה באמת. ואני יודע שאני נחמד, טודא.

Idan91

New member
יקירי, ../images/Emo187.gif

יש דברים שאפילו אתה לא יכול לדעת.

scooby4

New member
אה... דיברת על הקונספירציות...

זה לא ענייני. פשוט הבעתי דעה רק כדי להדגים דברים שדומים לאגדות הארובניות.

scooby4

New member
אז על מה../images/Emo35.gif

כי אני צודק בהכל.
ואם לא אז את חופשית לתקן אותי

Idan91

New member
אני לא חופשית, אלא חופשייה ../images/Emo187.gif

העניין הוא... שאתה לא יכול להיות צודק בדברים שאי אפשר לדעת. "אגדות אורבניות זה אגדות עירונית שנועדו רק כדי להפחיד אנשים ולא שום דבר יותר, שום אגדה אורבניות לא התקיימה באמת."

scooby4

New member
אני בטוח.

אין כזה דבר אגדה אמיתית, אגדה זה אגדה. אם הסיפור באמת היה קיים, לא היו קוראים לו אגדה, אלה סיפור אימה אמיתי ומצמרר. זאת גם התשובה שלי ל - Sabartooth... (ככה השם לא?)...

Idan91

New member
לא ממש, ../images/Emo187.gif

א. עשה הבחנה בין אגדה לאגדה אורבנית. אחד הדברים שתמיד אומרםי על אגדות אורבניות, הוא שאי אפשר באמת לדעת אם הן היו או לא. ב. אחד המאפיינים של אגדה הוא בסיס הסטורי כלשהו, כמו למשל אגדות על רבי מאיר בעל הנס, ומכאן שמשפתך "אם הסיפור באמת היה קיים, לא היו קוראים לו אגדה" לא ממש מדויק. רוב האגדות שאנחנו מכירים הן דבר שהתפתח עם השנים. אתה יוד,ע ככה זה בסיפורים שעוברים מפה לאוזן, חלקם נשמרים, רובם משתנים, מתהפכים, וכן, אי אפשר שלא להטיל ספק באמיתותם, אבל גם אי אפשר לקבוע ש"לא היה ולא נברא"...

SaberTooth

New member
../images/Emo12.gif

וואו... זו הכללה פראית ביותר. כרגע פסלת את כל האגדות באשר הן כשאמרת שאף אחת מהן לא התקיימה ולא נבראה. למה לא יתכן שאף אחת מהאגדות והאגדות האורבניות לא התקיימה
האין סיכוי קטן שבקטנים שאולי אגדה אחת היא לא המצאה של מוחו הקודח של איזה סופר בן עמי אירופה

cutie pooh

New member
שלומות ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

למעלה