חדשה וכבר עם שאלה..

חדשה וכבר עם שאלה..

הי בנות
אני שמש אביבית אמא לתאומים חמודים בני 4 שהגיעו אחרי IVF איקסי. אחרי התאוששות של 4 שנים, החלטנו שהגיע הזמן לילד/ה נוסף.
החלטתי לתת לנושא כמה חודשים של ניסיונות טבעיים, אבל התכנון שלי הוא שאם עד יוני לא קורה כלום (ועם ניסיון העבר שלנו, סביר להניח שלא יקרה), נתחיל טיפולים.
את הסבב הקודם עשיתי כאשר גרנו בדרום עם רופא מדהים שמאוד אהבתי. לפני 3 שנים עברנו לצפון הארץ ואני ממש לא מכירה כאן רופאים טובים.
הייתי שמחה להמלצות על רופאי פוריות באיזור עמק יזרעאל.
המון תודה על העזרה ובשורות טובות לכולן!

חברה שלי שעברה טיפולים

ממליצה על מנהל מחלקת פוריות בבית חולים העמק בעפולה - היא נכנסה להיריון פעמים בעזרת הטיפולים אצלו, והגיע אליו מרחוק במיוחד.
אני אישית מטופלת בקריות ובאלישע על ידי ד"ר מנור, הגעתי אליה בהמלצת חברות וגיסתי שנכנסו להיריון, והיחס שלה מדהים.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...

לא מכירה רופאים בצפון, אז לא יכולה לעזור לך בזה.
אבל שיהיה בהצלחה

אילושון

New member
הי שמש אביבית

הרופא ששוקולד מנטה כתבה עליו שמו ד"ר יואל גסילביץ.
הוא אכן מנהל ה IVF בהעמק ומקבל גם באופן פרטי במרפאתו בעפולה, אם את חברת קופ"ח כללית מאוד נוח להיות מטופלת שלו גם בפרטי וניתן להשתמש בייעוצים של הכללית.
הייתי מטופלת שלו. הוא רופא עדין ונעים. אני המשכתי הלאה, לאחר שלא הצלחתי איתו...אבל זה היה בעיקר כי הרגשתי שמשנה מקום משנה מזל...
אם את צריכה את הטלפון שלו, אשמח לשלוח לך במסר.

שיהיה בהצלחה !

תודה רבה יקרות

עזרתן לי מאוד, ממה שקראתי ומהמלצות שלכן, אני רואה שההמלצות על ד"ר גיסלביץ' חוזרות. אני גם מכירה מישהי שהייתה מטופלת שלו (פרטי) ומאוד אהבה אותו. אבל גם שמעתי על מישהי שהלכה "כציבורית" ומאוד התאכזבה וזה קצת מבאס אותי. את הילדים שיש לי בבית (תאומים בני 4) הריתי בעזרת ד"ר מלצר שהיה מדהים. הוא מקבל בקופ"ח כללית, והיחס כמו של V.I.P בכל יומיים- שלושה הייתי אצלו במעקב זקיקים, הוא עשה לי גם הזרעה וגם השאיבה והחזרה ב IVF והיה פשוט מדהים. אולי בגלל החוויה הכל כך טובה שהייתה לי איתו, קשה לי לחשוב על הצורך להגיע לרפואה פרטית כדי לקבל יחס טוב. אבל כמובן שאעשה מה שצריך :)
שאלה נוספת: את הילדים שלי ילדתי בקיסרי, מישהי יודעת אם יש בדיקות מסויימות שידרשו לפני שיסכימו להתחיל בטיפולים? אני זוכרת שבפעם הקודמת ביקשו פרופיל הורמונלי, צילום רחם וכו'.
תודה רבה על העזרה!

בדיקת פאפ, וכירורג לבדיקת השד

אחרי כל האישורים והסחבת, כשהגעתי לרופאת פוריות התחילו לדרוש את הבדיקות האלה לפני שמתחילים - לפחות אצלי בקופה.

anguly

New member
רשימת הבדיקות דומה למה שהיה בעבר

למעט שאחרי קיסרי יש שמבקשים היסטרוסקופיה, כדי לראות שאין הדבקויות.
יש רופאים שמעדיפים לנסות ורק אם יש כשלונות שולחים לבדיקה הזו.

למעלה