חדשה וכבר עם שאלה

VALENSIA

New member
חדשה וכבר עם שאלה

שלום לכולן קראתי את שרשור בנקי הזרע בארץ. ממש מחקר מעמיק. איזה אינפורמציה, משהו. הלוואי והיה לי את זה לפני 5 שנים. אין לי ברירה ואני תקועה בחיפה בינתיים, עד שאקבל הפנייה לאזור אחר שאני רוצה. השאלה שלי: עם המגבלות של לין, מה בכל זאת אפשר לשפר בבקשות, פעם הם עשו עם הזרע צנטריפוגה, ולקח איזה חצי שעה הכנה, אבל הוא היה ורוד. מה זה אומר - השבחה? מה הסימן שהרופא עושה IUI ולא הזרקה ליד צוואר הרחם. האם נותנים בחיפה אנטיביוטיקה אחרי IUI? תודה, וסליחה על הפצצת שאלות על ההתחלה תפוז ולנסיה

TWEETY =^.^=

New member
ולנסיה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לגבי לין,,, כיום בלין לא עושה השבחה לזרע בכלל, אלא אם כן זה כתוב במפורש בהפניה שאנחנו מביאות להם. דרך זו הפכה אצלהם לשיטת עבודה קבועה בהוראה מלמעלה. בהשבחה מפרידים את הזרעונים מהנוזל. ובגלל שהם לא עושים השבחה, הם מזריקים את הזרע ב-IUI לצוואר הרחם ולא לרחם מאחר ונוזל הזרע גורם להתכווצויות. בדרך כלל לא נותנים אנטיביוטיקה אחרי הזרעה - כך גם היה ב-שלושת המקומות בהם טופלתי. ן,,,,תשאלי חופשי ובכייפפפ
אגב,,,באיזה קופה את
ובכלל ספרי יותר פרטים - אם בא לך כמובן. ***קיבלתי את המסר, ואני חושבת שעניתי לך על הכל פה, אלא אם כן יש לך עוד שאלות

VALENSIA

New member
תודה. אני כבר אחרי הכל. ברוך השם.

אני נשואה, ויש לי כבר ילד אחד. נורא רוצה לשמור על הפרטיות שלי, אני מקוה שאתן מבינות אותי. אני אשתדל לעזור כמה שניתן מנסיוני. בהצלחה לכולכן. אתן נשים אמיצות מאוד. ולנסיה

VALENSIA

New member
טוויטי אני מקוה שזה בסדר

שאני נכנסת לפורום חד הוריות מבחירה, בעוד שאני נשואה.

TWEETY =^.^=

New member
אוי,,,למה לא../images/Emo35.gif וודאי שאת יכולה,,,

ואת בכלל לא צריכה לשאול אותי - מצחיקה אחת
לדעתי את יכולה להיכנס לכל פורום שלא יהיה ושבו את מרגישה נוח ושיש לך שפה משותפת עם המשתתפים
אבללללל יקירתי,,,וכן כן אני יודעת - הסקרנות הרגה את ה-
לא הבנתי מה הקטע עם בנק הזרע, כן השבחה לא השבחה

VALENSIA

New member
לא צריך סורי. זה בסדר../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif../images/Emo70.gif

היום אני מלאת שאלות כרימון. טוויטי בהמשך למסר ששלחתי לך, אני יכולה גם ברוטשילד, רכישה + טפול? עוד פעם חג שמח וקררררר תפוז ולנסיה

TWEETY =^.^=

New member
וודאי וודאי,,,,,,,,,../images/Emo9.gif

אין קשר בין מקום הטיפול לבנק הזרע - הכל שייך לנוחות והעדפות אישיות. מה שכן, הכל תלוי בקופת החולים שלך ובהסדרים שיש לה עם בתי החולים באותו המחוז. מאחר והן צריכות להמציא לך טופס 17 בכל ביקור. שורה תחתונה ולדוג´,,,,,אני טופלתי בעמק, וקניתי מאיזור תל אביב באמצעות הפניה שקיבלתי מהרופא המטפל. סיבכתי אותך

VALENSIA

New member
ואיך "סוחבים" את זה מהמרכז לצפון?

בעצפ לא היית צריכה לסחוב. יכולת לעשות את ההזרעה באותו בית חולים שרכשת, לא? נכון להיום אחרי כל כך הרבה אינפורמציה שניתנה בפורום על המקומות השונים איזה מקום נראה לך הכי טוב, דעתך האישית? בנות - איזה מקום נראה לכן הכי טוב?

היי

היי תקראי את התכתובת שהיתה לנו כאן כי היו שם המלצות שונות. אני חושבת אבל שלא בכל מקום מוכרים מנה החוצה לתשומת ליבך את מהצפון? ביי

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif בתוך טרמוס עם חנקן נוזלי

אז ככה,,,מבחינת איכות כולם טובים נקודה. מבחינת מחיר יש הבדלים ופה זה תלוי בך. באופן אישי אני מתכוננת בפעם הבעה להביא שוב מאסף הרופא או לנסות את איכילוב. לגבי הטיפול עצמו, אם זו רק הזרעה ניתן לעשות בכל מקום וחבל על הכסף לעשות באופן פרטי. אם זה IVF חשובה מאוד המעבדה ואז כבר צריך לבדוק ולבקש המלצות.

TWEETY =^.^=

New member
סתם למען הקטע ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בפעם הראשונה שנסעתי להביא מהמרכז
אוי זה היה כזה קטע
התפדחתי רצחחח והייתי נבוכה, ובקושי יכולתי להציא את המילה זרע מהפה
בקיצקץ, החזקתי את התרמוס הזה ביד וחזרתי בטרמפים מהמרכז לצפון ביום קיץ אימתני והתפללתי שלא יעצור אותי בדרך שוטר וישאל אותי מהזה
את הנסיעה הזו אני אזכור לעדדדד. ועוד משו מאותם ימים,,,כשקבעתי לראשונה עם האחראית בבנק הזרע, הגעתי למודעין כדי לשאול אופו זה
חצי יום עמדתי ליד המודעין בתקווה לתפוס את המוקדונית רגע לבד ולא עם עוד מלאנטלאפים אנשים מסביב - וכשזה קרה לבסוף, בנק הזרע כבר היה סגור
אז סתם קצת קוריוזים של טירונית מתחילה

קנגורו2

New member
שאלה לטוויטי

היי טוויטי קודם כל בהצלחה ב- IVF ושאלה לי אליך - קראתי לפני כמה הודעות שלקחת את הזרע בטרמוס עם חנקן נוזלי? השאלה היא? מי ואיפה הפשירו לך אותו אח"כ וכמה זמן אפשר לשמור אותו בזה? תודה, קנגורו

TWEETY =^.^=

New member
היי קנגורו,,,../images/Emo51.gif על האיחולים

אני הבאתי את הזרע כמה ימיים לפני מועד ההזרעה למעבדה של אותו בית חולים שבו עברתי את הטיפול. הם מפשירים ומשביחים ביום ההזרעה. חברה שלי הייתה מביאה יום לפני, שומרת את זה במקרר בתוך התרמוס, ולמחרת בוקר הייתה הולכת לעשות השבחה באיזה מעבדה ואז טסה להזרעה. הכל תלוי בהיכן את עוברת את הטיפול ובפרוצידורה שלהם.

למעלה