חדשה, וכבר עם שאלות ../images/Emo13.gif
לפני כשבוע הכנתי את עוגת בצק הסוכר הראשונה שלי. ולמרות שקראתי הרבה לפני, ולמרות שאני אופה הרבה, עדיין נתקלתי בבעיות שלא צפיתי...אשמח לעזרה במספר שאלות 1. בנוגע לאפייה ברינג - העוגה שעשיתי הייתה מעט נוזלית, וכמובן יצאה מדפנות הרינג...יש טריק כלשהו? או פשוט להסמיך קצת את העוגה? (אני פשוט הוספתי קוקוס לבלילת שוקולד. השאלה אם יש טריק עם הרינג? ) 2. מתכונים - בכל העוגות הטובות יותר משתמשים בשמנת/יוגורט/חלב להעשיר את הבלילה של העוגה. אבל...אפשר להשאיר עוגה כזאת בחוץ ולא במקרר?? חייבת לציין שאת העוגה הקודמת עשיתי סתם, ויצאה טובה, אבל לא ממש מוצלחת וחבל. 3. שימוש בסרגלים - ניסיתי להשתמש בסרגל צורות על מנת לעשות סגירה יפה לעוגה, אבל הבצק נדבק לסרגל, ולא הצלחתי להוציא פס יפה של צורות בשביל קישוט הסגירה...רעיונות? אני מקווה שעוד היום יהיו תמונות של העוגה שעשיתי, ואז אוכל גם להראות ולהסביר את הבעיות שהיו לי איתה... תודה רבה
לפני כשבוע הכנתי את עוגת בצק הסוכר הראשונה שלי. ולמרות שקראתי הרבה לפני, ולמרות שאני אופה הרבה, עדיין נתקלתי בבעיות שלא צפיתי...אשמח לעזרה במספר שאלות 1. בנוגע לאפייה ברינג - העוגה שעשיתי הייתה מעט נוזלית, וכמובן יצאה מדפנות הרינג...יש טריק כלשהו? או פשוט להסמיך קצת את העוגה? (אני פשוט הוספתי קוקוס לבלילת שוקולד. השאלה אם יש טריק עם הרינג? ) 2. מתכונים - בכל העוגות הטובות יותר משתמשים בשמנת/יוגורט/חלב להעשיר את הבלילה של העוגה. אבל...אפשר להשאיר עוגה כזאת בחוץ ולא במקרר?? חייבת לציין שאת העוגה הקודמת עשיתי סתם, ויצאה טובה, אבל לא ממש מוצלחת וחבל. 3. שימוש בסרגלים - ניסיתי להשתמש בסרגל צורות על מנת לעשות סגירה יפה לעוגה, אבל הבצק נדבק לסרגל, ולא הצלחתי להוציא פס יפה של צורות בשביל קישוט הסגירה...רעיונות? אני מקווה שעוד היום יהיו תמונות של העוגה שעשיתי, ואז אוכל גם להראות ולהסביר את הבעיות שהיו לי איתה... תודה רבה