חדשה, וכבר עם שאלות

ליאת03

New member
חדשה, וכבר עם שאלות ../images/Emo13.gif

לפני כשבוע הכנתי את עוגת בצק הסוכר הראשונה שלי. ולמרות שקראתי הרבה לפני, ולמרות שאני אופה הרבה, עדיין נתקלתי בבעיות שלא צפיתי...אשמח לעזרה במספר שאלות 1. בנוגע לאפייה ברינג - העוגה שעשיתי הייתה מעט נוזלית, וכמובן יצאה מדפנות הרינג...יש טריק כלשהו? או פשוט להסמיך קצת את העוגה? (אני פשוט הוספתי קוקוס לבלילת שוקולד. השאלה אם יש טריק עם הרינג? ) 2. מתכונים - בכל העוגות הטובות יותר משתמשים בשמנת/יוגורט/חלב להעשיר את הבלילה של העוגה. אבל...אפשר להשאיר עוגה כזאת בחוץ ולא במקרר?? חייבת לציין שאת העוגה הקודמת עשיתי סתם, ויצאה טובה, אבל לא ממש מוצלחת וחבל. 3. שימוש בסרגלים - ניסיתי להשתמש בסרגל צורות על מנת לעשות סגירה יפה לעוגה, אבל הבצק נדבק לסרגל, ולא הצלחתי להוציא פס יפה של צורות בשביל קישוט הסגירה...רעיונות? אני מקווה שעוד היום יהיו תמונות של העוגה שעשיתי, ואז אוכל גם להראות ולהסביר את הבעיות שהיו לי איתה... תודה רבה
 

net the jet

New member
תעי חיפוש על אפיה ברינג- יש הסבר במצגת

של גלית. גם בלילה נוזלית לא אמורה לברוח אם סוגרים טוב. אין בעיה להשאיר עוגה כזו עם משנת\יוגורט וכ"ו בחוץ. סרגלים- חייבים בצק עם CMC מרודד דק דק דק
 

ליאת03

New member
תודה על התשובה...

אני אעשה חיפוש מדוקדק יותר.. בנוגע לשימוש בסרגלים - השתמשתי בבצק עם CMC מרודד דק...הבצק נדבר לסרגל ולא רצה לצאת ממנו...אולי כדאי לקמח את הסרגל? (פתאום חשבתי על זה) תודה!
 
למעלה